Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a Német főnököm hívott hogy ki kell mennem pár napra szakmai megbeszélésre az USA-ba. Az a kérdésem, hogy hogy tudok gyorsan vízumot intézni? Van ennek online módja ? A Németeknél neten 2 nap alatt megvan azt mondta.Nálunk mi a menete a vízum igénylésnek?
-
Champ1on
tag
válasz
dangerzone #1031 üzenetére
Ha egyetemista vagy akkor Camp Leaders.Másról nem tudok, de nem vagyok szakértő ilyen gyakornok dolgokban.Ja, de mit takar számodra a gyakornok?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
dangerzone #1031 üzenetére
Ez engem is érdekelne, de ahogy helyesen megállapítottad, nem pörög itt az élet.
-
dangerzone
addikt
Látom nem túl Up-to-date a topik, de nem ismertek olyan lehetőséget, amivel az Egyesült Államokba lehet kimenni gyakornokoskodni?
-
tiv83us
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1023 üzenetére
-
válasz
bLaCkDoGoNe #1022 üzenetére
Mennyibe kerül?
A részvétel INGYENES. Az USAGC Organization a hivatásos és szakértői szolgáltatásért számít fel díjat. Szakértői szolgáltatásunk magában foglalja a következőt: jelentkezési szolgáltatások, adatellenõrzés, hibás vagy érvénytelen adatok kijavátása, különböző nyelveken valő tanácsadás, az ûrlap hibátlan kitöltése és annak a megfelelõ idõben a megfelelõ címre való elküldése. Az USAGC feladata annak biztosítása, hogy az Ön ûrlapja ne kerüljön kizárásra. További információért kérjük írja me kérdéseit vagy olvasson előnyeinkről vagy a Gyakori kérdéseket.
-
Algieba
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1022 üzenetére
Mindegy, úgy sem fizetek a pénzbeszedős oldalnak, mert nincs is miből. Ha jön még levél, akkor törlöm, a telefont pedig nem veszem fel, ha ismeretlen szám keres. Bármennyire is modortalan eme utóbbi tett.
Egyébként meg nem akarok az Államokba költözni. -
Algieba
őstag
Mennyi is a zöldkártya lottó beugró összege?
Nagy lelkesen, egy nehéz nap után, mindenféle adatommal teleszórtam a lottó oldalát, mire kijött, hogy és "most ennyi pénz után lálálá" itt "lefordultam a székről" átgondolva, hogy mennyire mínuszban vagyok... -
J97
tag
Persze én is előbb kérdezek mielőtt olvasnék! Most találtam meg a 1012 es hsz- ben a linket a beutazási kérelemről. Ennyi elég hozzá?
-
J97
tag
Üdv!
Nyár végén augusztusban amennyiben lesz rá lehetőségem kimennék egy hétre az USA-ba! Manapság, hogy zajlik a vízum megszerzése? Egy hetes látogatósomhoz milyen vízum szükséges és mennyire nehéz azt megszerezni?
-
gaborbol
őstag
Mar csak 1 het maradt a zoldkartya lottora valo jelentkezesre.
Aki meg iden szeretne jelentkezni, tegye meg most.Itt a hivatalos honlap:
-
zabla
aktív tag
válasz
Bubee82 #1015 üzenetére
Igy mar azert nagyobb az esely, de meg mindig a konzul donti el aznap, amikor bemesz a nagykovetsegre...
Mas: Nem tudja valaki, hogy a bevandorlo vizumhoz szukseges AIDS, stb. vizsgalatok eredmenye meddig ervenyes? Altalaban ezek 6 honapig jok, de kerdes a nagykovetseg igy gondolja-e...
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem volna, h amennyiben sikerül egy munkaadó cég szponzorálását elnyernem, az egyben azt is jelenti h egyenes az út, vagy még el lehet bukni valahol?
Szóval ez a szponzorálás mennyire jelent "biztonságot"?
-
lao ce
aktív tag
kedves agi
ugy tudom hogy a te korodban es helyzetedben ez csak ugy lehetseges ha egy otthoni vallalatnal dolgozol es ok kikuldenek dolgozni az usaba. esetleg kereshetsz magadnak egy jokepu amerikai fiut es osszehazasodhattok.
nem akarlak elkeseriteni, de meg jopar evet kell keszuljel ahhoz hogy eselyed legyen onerobol kijutni legalisan dolgozni. el kellene vegezni az egyetemet egy olyan szakmaban amire az usaban kereslet van, mondjuk apolono, vagy komputeres. es meg ez utan sem konnyu.
tudom, cudarul hangzik, de jo oldala is van. ugyanis van idod felkeszulni. amig az egyetemet vegzed, minden eroddel keress ismerost kint, cseteken, jatekokban, hirdetesekben, stb. mivel nincs vesziteni valod, jelentkezz allashidetesekre, beszelgess veluk, kerdezgess akit csak tudsz. csinalj egy naplot magadnak, ird be a neveket, es minden szemelyes adatot amit csak tudsz: szulinapokat, szuletesi helyeket, gyerekek neveit, iskolak neveit es apolgasd, hizlalgasd a kapcsolataidat. networking. 4-5 ev mulva beerhet a gyumolcs.
sok szerencset.
-
-
TrakToros
tag
Sziasztok!
Jövőhéten pénteken kellene kiutaznom USA-ba Los Angeles-be, azonban több, mint 10 éve voltam külföldön így se útlevél, se beutazási engedély.... holnap megyek intézni útlevelet gyorsított eljárásba, viszont azt le tudnátok írni, hogy hol és mit kell intéznem, hogy beengedjenek 5 napra az USA-ba? (És mennyi idő amíg megadják vagy elutasítják ezt?)
Köszönöm a segítséget.u.i.: Tudom, hogy hamarabb neki kellett volna kezdeni intézni, de 10 perce kapta telefont, hogy nekem kell menni.
-
-
Oscee
csendes tag
F1 vízumhoz a nagyövetségi interjú mennyire kivesézős, szétalázós?
10 hónapra mennék egyetemre, az ösztöndíj már útban van, nem ezen kéne elcsúszni (főleg, hogy mindent magam intézek, lassan elveszek a büroráciában) -
Ági :)
újonc
Sziasztok!
Egy 19 éves lány vagyok, 2 éve aktívan készülök arra, hogy kimenjek dolgozni az USA-ba félévre-évre középiskola után, azonban nincs semmi ismerősöm, akiket meg megismertem átvágtak, a weboldalak, közvetítöirodák ugyancsak megbízhatatlanok. Ha van itt valaki, aki ugyanígy indult neki, hogy semmi összeköttetése nem volt, legyen szíves mesélje el mit hogyan csinált!
Első utam lesz, be szeretném magam minél jobban biztosítani, csak nem tudom hogy ennél többet mit tehetnék.
Előre is köszönöm. -
tiv61us
őstag
miota elloptak a 25 centesemet eltuntek
-
tiv61us
őstag
szoval lenyu;tatok a kvarteromat
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- HP szerverek áron alul
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest