- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero
tag
California-ban sima turista vizummal nem tudsz jogsit csinalni, mert kell a ''tarsadalombiztositasi'' szam hozza, amit arra a vizumra meg nem kapsz, mert akkor mar dolgozhatnal is akar.
Jogsi egyebkent nem ordongosseg, itt, auto $25, motor szinten ennyi volt asszem, de mintha emeltek volna mostanaban, de ennek utana tudsz nezni.
tanfolyamra nem kell jarnod mint otthon, es ha megvagnak, akkor plusz ket vizsga meg benne van ebben az arban. tovabba ha akarod az irasbeli auto tesztet magyarul is megirhatoda motort mar nem forditottak le, de nem bonyolult az sem.
Egyebkent jobban jarsz ha angolul vizsgazol, mert a konyv az angol nyelvu amibol felkeszulsz, a magyar forditot meg jol megvernem, mert mikor meglattam a kerdeseket magyarra forditva nem ertettem mit akarnak kerdezni
[link] -
tiv61us
őstag
Igen, minden allamban mas
en nem ertek am a nagy teherjogsighoz, meg camionokhoz, hogy ott mi a szisztema, azt tudom, ahhoz itt eleg rendes tanfolyam van,ami azert megfizetheto
a sima otthoni B az egyszeruen megy, nekem par ora alatt skerult anno, de nem minden allamban adnak
hala 09/11-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest