Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero
tag
California-ban sima turista vizummal nem tudsz jogsit csinalni, mert kell a ''tarsadalombiztositasi'' szam hozza, amit arra a vizumra meg nem kapsz, mert akkor mar dolgozhatnal is akar.
Jogsi egyebkent nem ordongosseg, itt, auto $25, motor szinten ennyi volt asszem, de mintha emeltek volna mostanaban, de ennek utana tudsz nezni.
tanfolyamra nem kell jarnod mint otthon, es ha megvagnak, akkor plusz ket vizsga meg benne van ebben az arban. tovabba ha akarod az irasbeli auto tesztet magyarul is megirhatod
a motort mar nem forditottak le, de nem bonyolult az sem.
Egyebkent jobban jarsz ha angolul vizsgazol, mert a konyv az angol nyelvu amibol felkeszulsz, a magyar forditot meg jol megvernem, mert mikor meglattam a kerdeseket magyarra forditva nem ertettem mit akarnak kerdezni
[link] -
tiv61us
őstag
Igen, minden allamban mas
en nem ertek am a nagy teherjogsighoz, meg camionokhoz, hogy ott mi a szisztema, azt tudom, ahhoz itt eleg rendes tanfolyam van,ami azert megfizetheto
a sima otthoni B az egyszeruen megy, nekem par ora alatt skerult anno, de nem minden allamban adnak
hala 09/11-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a motort mar nem forditottak le, de nem bonyolult az sem.