Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero
tag
California-ban sima turista vizummal nem tudsz jogsit csinalni, mert kell a ''tarsadalombiztositasi'' szam hozza, amit arra a vizumra meg nem kapsz, mert akkor mar dolgozhatnal is akar.
Jogsi egyebkent nem ordongosseg, itt, auto $25, motor szinten ennyi volt asszem, de mintha emeltek volna mostanaban, de ennek utana tudsz nezni.
tanfolyamra nem kell jarnod mint otthon, es ha megvagnak, akkor plusz ket vizsga meg benne van ebben az arban. tovabba ha akarod az irasbeli auto tesztet magyarul is megirhatoda motort mar nem forditottak le, de nem bonyolult az sem.
Egyebkent jobban jarsz ha angolul vizsgazol, mert a konyv az angol nyelvu amibol felkeszulsz, a magyar forditot meg jol megvernem, mert mikor meglattam a kerdeseket magyarra forditva nem ertettem mit akarnak kerdezni
[link] -
tiv61us
őstag
Igen, minden allamban mas
en nem ertek am a nagy teherjogsighoz, meg camionokhoz, hogy ott mi a szisztema, azt tudom, ahhoz itt eleg rendes tanfolyam van,ami azert megfizetheto
a sima otthoni B az egyszeruen megy, nekem par ora alatt skerult anno, de nem minden allamban adnak
hala 09/11-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest