- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Kicsit elment a topic más irányba, ebben én nem akarok részt venni. Nem nagyon érdekel, hogy hülye-e Bush, hogy hányan haltak meg szeptember 11-én, vagy hogy primitívek és dagadtak-e az amerikaiak. Meg hogy ki nyerne egy háborúban.
Mi csak ki szerettünk volna menni Los Angelesbe, hogy kicsikét kiránduljunk stb. Rengeteget bújtuk a térképet és a netet. Repülőjegyet és szállodai szobát foglaltattunk. Bérelni akartunk egy kocsit, hogy bejárjuk a környéket: Hollywood,
Beverly Hills, Long Beach, San Francisco, Golden Gate, San Diego, Las Vegasban házasodtunk volna össze, Bell Rocks, Sedona, Death Valley, esetleg Grand Canyon. Ilyenek Magyarországon nincsenek. De Európában se sok.Úgyhogy kár azzal jönni, hogy majd kirándulunk máshova.
Azt még megérteném, hogy védik a gazdaságukat a bevándorlóktól, de amit művelnek, az nem ezt a célt szolgálja. Tegyük fel, hogy odamegyek, befizetem a vízumdíjat, kérek vízumot, elmondják, hogy nem lehet, és visszakapom a pénzt. Ugye, nem lenne ekkora hőbörgés. Csakhogy itt a módszerrel van baj, ugyan alázzák már meg egy kicsit a hülye kelet-európai balkáni parasztot. Csak 06-90-es, emelt díjas számon lehet időpontot kérni, a vízumdíj nem jár vissza, ha nem kapsz vízumot, akkor sem. Vársz kint a rácsnál, vársz bent a kapunál, vársz még beljebb, amikor a papírjaidat összegyűjtik, majd vársz a váróban. Amikor szólítanak, szoba nincs, szék nincs, állj meg a lábadon.
Aztán valami debil pöcs eldönti, hogy te bizony kint akarsz maradni Amerikában. Hiába mondod, hogy nem, ő jobban tudja. Talán ez dühít a legjobban.
Na, a fentiek miatt mondom én, hogy a szívatásra mennek. Bebizonyítják, hogy felsőbbrendűek. Ha azt kérnék a 100 dollárjuk mellé, hogy állj egy lábon vagy hogy mutasd meg a gyíkod, akkor azt is megtennéd.
Amúgy ha komolyan azokat akarnák kiszűrni, akik kint szeretnének maradni, akkor talán lenne egy pszichológiai vizsgálat is. Ebből kiderült volna, hogy nehezen szokom meg az új helyeket, félénk, visszahúzódó, önállótlan vagyok, kevés az esély arra, hogy odakint kibulizok magamnak valami jól fizető állást, és ott ragadok. Vagy hogy örökre itthon hagyom a szüleimet, az ikertestvéremet és az egyéves kisfiamat.
Még ha szerintük a barátnőmmel együtt lemondunk a házunkról, az autónkról, a több mint 200 K-s nettó fizetésemről (a munkám a magyar nyelvvel kapcsolatos, tehát nem kell attól félni, hogy feketén elkezdek odakint korrektúrázni), legalább mondták volna, hogy jól van, bazeg, a gyerekért csak visszajöttök, itt a vízum. De nem.
És ha olvassa a konzul bá, akkor ezért a legutóbbiért külön beveheti a pisztolyt.
Ha valaki látja, adja át.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest