- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
ez a kulonbseg koztunk
en itthon vagyok
Te csinalsz ajton beluli magyarorszagot
semmisem valtozhat hogy magyarorszagra menjek vissza
szeretem a felesegem /nagy/ csaladjat
9 testver 3 gyerek nagyneni stb. es Ok is engem
steaket sutunk nem bogracsolunk
az en kapcsolatom nem uzleti
en itt elek
az utcan ramkoszonnek ismernek a boltokban a benzinkuton
itthon vagyok otthon -
tiv61us
őstag
amugy jovo nyaron hazamegyunk, de ha Mary nem kenne kivancsi a szulojazamra es en nem akarnam neki megmutatni nem is mennenk
Mary miatt megyunk
es bizony mikotor ott leszunk es jovunk vissza ugyanigy fogom mondani
megyunk haza
na ennyit rolam
hol vam fokukac?
jay O aztan nagyon vehyes erzesekkel megy majd haza, aki nem ismeri amerikat tobbet var tole
ahhoz hogy igazan megusmerje meg nem eleg ennyi ido -
tiv61us
őstag
jo van nem vagyok en orvos nekem hepayiyisz hepatitis
a szallodaban oltast is kapunk raen inkabb ugy erzem Te vagysz haza
en nem megcsak honvagyam sincs
bnajo neha egy jo langos vagy ilyesmi
gyerekkoromtol idekeszultem es nagysokara sikerult 10 eve itt vagyok es megallapodtam es imadom a nejem es szeretem ezt az orszagot
es nem vagyok kicsit sem felsobbrendu azoknal akik otthon maradtak de alsobb sem
rengeteg ember koltozik uj hazaba es ott talalja meg a voldogsafat
ettol meg szeretettel emlekszem mindenre, az ifjusagomay tthon toltottem
mondjuk a turo rudit mindig utaltam
ban am egy nagy kulonbseg mondjuk egy 56-os magyar kozott
mehetek haza ha akarok, anyam johet ha akar, na es az internet
tehat a kapocs megvan, de en itt akarok elni most es mindorokke
10 ev utan ezt mar kijelenthetem asziszem
bam aki soha de soha nem tud megszokni mashol es hazamegy van aki meg tud
hat en igen
lehet kopkodni de amrikainak tartom magam a ki magyarorszagon elt jo par evet es ott szuletett, aztan idekoltozott es jol itthon van es minden OK
lehet hinni lehet nemfokukac jon erre es sutunk szteket meg csirket faszenesen szerdan
piros-feher-kek kokarda is van
yudom sok mindenkinek elkepzelhetetlen hogy valaki uj hazat valszt, de sokan vagyunk
90 szazlekban angolul almodok es megkonnyeztem mar a himnuszt is
nem megjatszasbo
a magyart is megkonnyezem
hat ez van -
tiv61us
őstag
hat reszletekbe nem megyek bele, mert hosszu
szerintem egy fertozottol siman kaphatsz hapatitisz B-t
az ez elleni vedekezes e tisztasag elsosorbanannyit azert elmondanek hogy en tudom hogy vasarnap delig nincs sor, mert ez a torveny, sot van allam ahol egesz nap
naes?ejszaka meg sose ereztem magam nagyobb biztonsagban mint peldaul Tampan Ybor Cityben/mulatonegyed, annyi rendor volt
persze nem lehet reszegen uvoltozni es kukatat dontogetni
azt nem szeretikaki meg nem szereti amerikat ilyennek amilyen az ugyis hazamegy es mennyen is
nekem mar ez az uj hazam, amerikai a felesegem, szeretk itt elni es nagy orommel emlekszem vissza a szulohazamra, de mostantol csak vakacio szintjen merul felen sokat dolgoztam es most is sokat melozok, de nekem megeri es megerte , en ugy fizettem meg az arat hogy lett egy normalis eletem es egy tunderi felesegem, majd bemutatom szerdan fokukacnak
-
lao ce
aktív tag
szoval kedves lesaux, amit mondani akartam az az, hogy ne fogd fel szemelyes serteskent, mert nem az, de ugy marha nehez elviselni. ez is csak ugyanolyan szivatas mint mondjuk egy auto behozatal nem eu orszagbol, a bonyolult adozas, a rossz utak vagy akarmi ami bosszantja az embereket. a magyarok agyonszivatjak a magyarokat, semmire nem becsulik a sajat veruket, pont az amerikaiak fogjak buksizni a fejunket? szerintem probalj hozzaallni ugy, hogy neked valamiert 200 dollarba kerul a vizum es ketszer kell sorbanallnod. sokkal nagyobb szivatasok vannak ennel vizumugyben, de egy dolgot tehetsz: allj fel mint a keljfeljancsi ujra es ujra es ujra.
eszrevettem hogy a magyarok (en is) allandoan megsertodnek mindenen. rut szokas, dehat ez a hires spanyol buszkeseg... -
nRu3
addikt
Sok híradásban szerepel amikor az orosz csapatok 1-2 ilyen terorista brigádod felszámol azok közt nagyon sok külföldi álampolgár van (az utlevelük alapján amit náluk találnak) de már már volt hogy ukrán harcosokat is kaptak el.Hogy ki pénzeli őket valamelyik arab országbol valamelyik sejk,bin laden.... Miért nem lönek mindenkit
a biszláni iskola tuszait már elfelejteted, csecsen város töbségben csecsen iskolás gyerekekel.
-
tiv83us
veterán
Jo, legyen ''csak'' a fele; 3000. Mindjart jobban erzem magam.
ui: Azert kivancsi lennek egy masik orszag hogyan reagalna egy ilyen tamadasra, persze tudom USA a nagyhatalom hat hagy tamadjak, ugyis letudja kezelni az ilyesmit. En ugy erzem, kellett valamifele valaszlepes - megha szvsz nem is a legmegfelelobb - ez ellen a tamadas ellen. Megha csak 2876 ember halt is meg a terrorakcioban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest