Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2050) randras válasza Parci (#2049) üzenetére


randras
veterán

Ez most nem kötekedés volt, komolyan érdekel hogy gondoltátok.

A mindkét fél által megerősített tranzakciókból származó értékelések bekerülhetnének a név alá, és a részletezéshez is, a másik fél által meg nem erősítettek viszont csak a részletezőben jelennének meg, feltüntetve, hogy vannak általa meg nem erősített tranzakciók is. Nyilván ha azok negatívak, egy jövőbeli másik üzletfél számára ez gyanúra adhatna okot.

Esetleg a meg nem erősített tranzakciókból származó értékelések válhatnának automatikusan megerősítetté 30 nap után, ezzel lehetőséget biztosítva az egyik fél számára feltehetően rossz szájízzel záródó tranzakciók során adódott problémák megoldására. Tehermentesítené ez azt a topikot is, ahol a haladékokat osztják a csalást elkövető tagok számára a rendezésre, sőt, sokkal inkább rá lenne mindkét fél kényszerítve az együttműködésre, persze csak ha tényleg van ereje egy (4) negatívnak az adott tag számára.

Gondolom az elsőt könnyebb megvalósítani, a másik viszont hosszú távon jövedelmezőbb lenne nektek, és a felhasználóknak is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.