Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1801) SimonYana válasza Atocha (#1800) üzenetére


SimonYana
addikt

Nekem már ki sült a szemem ettől a minden világos színektől! :O

® SimonYana ®

(#1802) Atocha válasza SimonYana (#1801) üzenetére


Atocha
senior tag

Akkor nem csak én vagyok így ezzel. :)

Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!

(#1803) sljuby


sljuby
csendes tag

Sziasztok!

Nem tudom csak én vagyok a vak, vagy tényleg nincs benne, de a felhasználó adatainál pl. a tel.szám már nem található meg.
Ez ideiglenes, vagy így marad?
Olvasgattam vissza (nem mindet), de nem láttam rá választ.

Köszi

Ez ott lesz majd.

[ Módosította: Kalandor ]

(#1804) peto.istvan


peto.istvan
aktív tag

Srácok ez nagyon frankó! Miként rákattintok, hogy "üzenet a feladónak" már egyből a hirdetés linkjével indít!

Köszönjük! :R

[ Módosította: Kalandor ]

(#1805) proradeon


proradeon
őstag

Üdv!

A galériában várható valamiféle nagyítás funkció? Mert a jelenlegi 533*400-as ill. 600*399-es képekkel némelyik esetben nem sokra lehet menni.

:R

Erre még válaszolunk majd.

[ Módosította: Kalandor ]

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#1806) Kiki18 válasza peto.istvan (#1804) üzenetére


Kiki18
őstag

Igen,én is tapasztaltam,eszméletlen jó funkció! :K
Minden elsimerésen a fejlesztőknek+ akik dolgoznak az új HA-n. :R

[ Módosította: Kalandor ]

(#1807) zoltan6 válasza peto.istvan (#1804) üzenetére


zoltan6
őstag

+1 :R

(#1811) jaffa 2843 válasza Kalandor (#1810) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Tény, hogy nem volt rajtam szemüveg, amikor kerestem. :DDD

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1812) proradeon válasza jaffa 2843 (#1811) üzenetére


proradeon
őstag

Igazából nem tévedtél semmit. Az az RSS gomb, amit Kalandor kijelölt a linkelt képen, egy olyan RSS-re irányít, amiben a kiemelt hirdetések találhatóak, és nem olyan RSS-re, amiben az "újonnan feladott hirdetések", ahogyan azt te is kérted. Én egyelőre nem tudok róla, hogy lenne ilyen RSS.

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#1814) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Alakul ez gyerekek. Most ránéztem indulás óta először (hagytam neki időt) és egész pofás.

Jól látom, hogy a színskálán is reszelve lett, vagy csak a szemem szokta meg?

Amúgy egész kezes így elsőre.

(#1815) proradeon válasza Kalandor (#1813) üzenetére


proradeon
őstag

Valóban. :K De nem "feladás" szerinti rendezésben, hanem "idő" szerinti rendezésben, tehát figyelembe veszi az UP-okat is. Így pedig nem kifejezetten "újonnan feladott hirdetések" RSS-ről beszélünk. :N A kollégának meg feltételezem arra lenne szüksége. :)

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#1816) jaffa 2843 válasza proradeon (#1815) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Igaz, valóban csak azok érdekelnének amik újonnan lettek feladva.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#1818) SUPREME7 válasza Kalandor (#1817) üzenetére


SUPREME7
őstag

Pedig RSS-ben pont, hogy az új hirdetéseknek kellene lennie, nem az uppoltaknak, hiszen minek kapjam meg naponta többször ugyanazt a hirdetést rss-ben? Semmi értelme, de mindegy :)

(#1820) Gave


Gave
addikt

A "Biztos, hogy archiválod?" jóváhagyós dobozra nem raktok egy "rollback" vagy bezárós funkciót? Bár elég valószínűtlen véletlenül előhozni, de meglehet valaki meggondolja és csak simán bezárná inkább.

(#1821) peto.istvan


peto.istvan
aktív tag

Tudjátok gondolkoztam rajta, hogy miként is lehetne megoldani egy kérdést. Régebben és talán most is gond , hogy valaki megkapta e a privátot vagy nem kapta meg. Sokszor viták is keveredtek belőle. Mi lenne ha egy visszaigazoló kis rendszerüzenettel megoldanátok ezt a problémát. Teszem azt, mint egy olvasási visszaigazolás. Így legalább tudom, hogy elolvasták. Jó persze ez nem azt jelenti, hogy pont az a személy olvasta el de nem kell krimibe illő gondolatmeneten agyalni :).

Esetleg egy ilyen opciónak örülnék. Hab a tortán ha be is lehetne állítani, hogy kérek e visszaigazolást vagy sem :B.

[ Szerkesztve ]

(#1822) Tomate


Tomate
veterán

Nem tervezitek átemelni a régi pirosak számát a pozitív értékelés mellé? :F

(#1823) pepe091 válasza Tomate (#1822) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Ezt komolyan csinálod? Nyisd már meg a HA-t, és nyisd ki a szemed. Látni fogsz egy szép narancsszínű félkövér szöveget, olvasd szépen el, és kattints rá. :U

(#1824) zoltan6 válasza Tomate (#1822) üzenetére


zoltan6
őstag

gyengébbek kedvéért:

itt lehet olvasgatni :W :W

(#1825) Nyurga


Nyurga
tag

Sziasztok, kicsit még fura az új oldal, de az elv jónak tűnik, egy valami "bosszantó" méghozzá az egyszerű kommunikáció, a régi hardveraprón a felhasználóra kattintva elérhetők voltak extra adatok, pl telefonszám ha ki volt töltve, ezek a mezők most nem jelennek meg, igaz kiküszöbölhető, ha belép az ember a prhardver fórumra és ott megkeresi a tagot :)
Szóval ez sztem egy nice to have feature lenne :)

Ha privátot írsz, írd bele, hogy mivel kapcsolatban kerestél! Az egyszerűbb kommunikáció érdekében, telefonon: +36702577646

(#1826) Ndruu válasza Nyurga (#1825) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Itt olvashatsz róla.

Gyorsan összefoglalva:
A telefonszám és egyéb elérhetőségek egyelőre azért nem látszanak, hogy legyen nyoma az online kapcsolatfelvételnek. Az eladók és vevők érdekében, hogy ha bármi gond van, akkor visszakereshető és sikeresen feljelenthető legyen a csaló.

SEO: telefon, telefonszám, telcsi, teló, telószám, mobil

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

(#1827) Nyurga válasza Ndruu (#1826) üzenetére


Nyurga
tag

Köszi, ez igaz, de én preferálom a személyes átvételt, és akkor mondjuk sokkal egyszerűbb leegyeztetni bármit telefonon mint irogatni egymásnak. Szerintem opcionálisra kellene tenni, aki akarja oda tudja tenni, vagy írja bele az aláírásába :)

Ha privátot írsz, írd bele, hogy mivel kapcsolatban kerestél! Az egyszerűbb kommunikáció érdekében, telefonon: +36702577646

(#1828) #25712384


#25712384
törölt tag

Hello!

Könnyen lehet, hogy már megtörténtek ezek az észrevételek, ez esetben bocs! :U
1. felhasználók adatlapján az utolsó bejelentkezés időpontja nem jelenik meg pontosan.
2. amennyiben sikertelen üzletet folytatnék le valakivel, nem értem, hogy tudnék negatív értékelést adni az illetőnek, tekintve, hogy az értékelést a hirdetés oldaláról kell indítani, melyet a feladónak vissza kell igazolnia, melyet negatív esetben valszeg nem fog megtenni :\ Vagy valamely lehetőség elkerülte a figyelmem?

:R

(#1829) Mr X válasza #25712384 (#1828) üzenetére


Mr X
veterán

2. Használd a Jelentem gombot.

(#1830) whiteman0524


whiteman0524
aktív tag

Üdv megint.

Feature request következik :) Amennyiben a feature request tárgya, az valamilyen formában már benne van a rendszerben, akkor kéretik figyelmen kívül hagyni az alábbiakat, továbbá elnézést kérek ha nem voltam eléggé körültekintő.

Bevezetés

Az új hardverapró indulása óta nekem (mint eladónak) már volt sikeres üzletem, de piros pontot sajnos a mai napig (hetek óta) nem kaptam, pedig szóltam is (az egyébként nagyon korrekt) vevőnek, hogy ha lesz egy szabad 2 perce akkor a "piros pont sose árt alapon" legyen szíves és kattintsa már be, hogy megvette a terméket, és megköszönném ha értékelne is. Nem hiszem, hogy ne lenne erre az egész "procedúrára" pár perce az embereknek, főleg hogy ha a legnagyobb rendben ment minden az üzlettel.

A probléma

A bevezetésben említett "nem akarok értékelni/piros-pontozni még akkor sem, ha sikeres volt az üzlet és teljesen meg vagyok elégedve" dolog szerintem egyetlen problémára vezethető vissza. Arra, hogy a vevő egyszerűen nem kívánja felvállani a nyílvánosság előtt, hogy márpedig ő vette meg a terméket. Magyarul nem szeretné ha ennek a nyílvánosség számára bármilyen nyoma maradna. Konkrétan volt már olyan vevő aki azt kérte tőlem, hogy ha nem gond, akkor írjam már át a hirdetésben szereplő terméknek az árát "megegyezés szerint-re", és egyáltalán ha lehet akkor sehol se tüntessem fel hogy ki volt a konkrét vevő. Ez egyébként szerintem egy teljesen érthető szituáció, és ha valaki engem ilyesmire kér akkor ennek természetesen eleget is szoktam tenni, hiszen nekem mint eladónak igazából mindegy hogy ki vette meg a terméket, és a lényeg az, hogy megkaptam érte az ellenértéket. Innentől kezdve az anonimitás tehát csak egy plusz kényelmi funkció a vevő számára, viszont a hiánya az visszatartó jellegű lehet az üzletek értékelésénél.

Feature request

A problémából szerintem már mindenkinek lejött, hogy mit is szeretnék kérni, illetve hogy mivel lehetne felturbózni ezt az egész adás/vétel dolgot. Szóval valahogy meg kéne oldani, hogy amikor egy vevő értékelés küld, vagy jelzi a rendszer számára hogy ő volt az aki megvette a terméket, akkor legyen egy "Anonimitás" opciója is. Innentől kezdve tehát semmi akadálya nem lenne a piros pontok osztogatásának, meg az értékeléseknek azoknak a számára se, akik az üzlet kapcsán nem szeretnék felfedni a "kilétüket".

(#1831) Chaser válasza Ndruu (#1826) üzenetére


Chaser
titán

Ööö...nanemár:) Akár a hirdetésbe, akár aláírásba, akárhova be lehet írni a számot. Az, hogy most adatlapon blokkoltátok na bumm kategória.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1832) Bici


Bici
félisten

Sziasztok!

Pár apróságot szeretnék jelezni, kérni:

1.) - Szerintem szükség lenne egy "saját hírdetéseim" linkre, vagy gombra, ami a HA összes oldalán, összes állapotában elérhető, és jól látható.

2.) - A hírdetések listájánál a hozzászólások száma szerintem nem csak nekem hiányzik.

3.) - Az ingyenes UP-ok felhazsnálásakor csak simán villan egyet az oldal, és csökken a hátralévő UP-ok száma. Elsőre nem vettem észre, hogy történt valami, és majdnem mégegyszer rányomtam az UP-ra fölöslegesen.
Szerintem, célszerű lenne jelezni a felhazsnáló felé, hogy sikeresen megtörtént az UP-olás.

4.) Jó lesz az új HA, csak így tovább. :R

[ Szerkesztve ]

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#1833) macko20


macko20
őstag

A régi apron volt lehetőség értesítőt kapni ha a hirdetéshez hozzá szóltak ,ennek a lehetőségét az újban nem találom ha van egyáltalán....?

Villanyszerelés is ! Üdv.:m20

(#1834) Ndruu válasza macko20 (#1833) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Itt írtam egy átmeneti megoldásról.

Bici: Az 1. pontra ---> Hirdetéseim adminisztrációja (Bejelentkezve boxban az Új hirdetés feladása fölött)

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

(#1835) Eternitys


Eternitys
aktív tag

Ha volt már akkor +1, ha nem akkor pedig egy javaslat:
Szerkesztésnél ha elfogy az 1500 karakter akkor ne a hirdetés szövegének a végét kezdje el törölni a rendszer hanem csak írja ki hogy már minuszban van a dolog(ahogy régi HA-n is volt), mert így pl egy szöveg beillesztése (és ezzel az esetleges limit átlépése) esetén újra kell szerkeszteni a hirdetés szövegének a végét mivel így az mindíg automatikusan törlődik.

(#1836) Mercutio_ válasza whiteman0524 (#1830) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nem feltétlenül, lehet, hogy szimplán csak lusta, vagy fél, hogy nem ért hozzá és így kiderül, esetleg a "nekem ne mondják meg mit csináljak" mentalitás vezeti.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#1837) whiteman0524 válasza Mercutio_ (#1836) üzenetére


whiteman0524
aktív tag

Lehetséges. Mindenesetre az általad említett "... fél, hogy nem ért hozzá és így kiderül ..." problémára valamint az anonimitás problémájára van megoldás. Legalábbis fel lehet készíteni a rendszert az ilyen esetekre, megfelelő dokumentációval és a hiányzó funkciók integrálásával. Ahogy te is említetted, valóban lehetnek még egyéb okok is ezeken kívül, de ha a szóban forgó dolgokat tudná/kezelné a rendszer, akkor ennyivel is kevesebb lehetséges problémával kéne számolni, amivel gondolom te is egyetértesz.

(#1838) macko20 válasza Ndruu (#1834) üzenetére


macko20
őstag

okés és ha kitörlöm a kedvencek közül a mail értesítő továbbra is jön?

Villanyszerelés is ! Üdv.:m20

(#1839) Ndruu válasza macko20 (#1838) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Igen, úgy is működik.

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

(#1840) Eternitys válasza Eternitys (#1835) üzenetére


Eternitys
aktív tag

Esetleg alternatívaként: szöveg vágólapról való beillesztéskor csak annyi karaktert engedjen beilleszteni amennyit max még lehet, de ne törölje már a megformázott hirdetés végét, mert így újra kell szerkeszteni azt is ami már kész.Thx.

(#1841) fricz19


fricz19
őstag

Az egyik felhasználó negatíván értékelt.
Állítása szerint véletlenül, mert minden rendben ment, a termék is okés.
Mit tudok tenni?

AM4/ Intel 8-12. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-t, SSD-t VGA-t veszek!

(#1842) zoltan6


zoltan6
őstag

olyankor hogy lehet egymást értékelni? ha valaki keres valami cuccot,irsz neki,hogy neked van,de nincs meghirdetve a te cuccod,mert mielött meghirdetted volna,megnézted a hirdetéseket,hátha keres valaki ilyet.viszont a keresek hirdetéseknél nincs értékelés gomb,mundjuk furcsán is nézne ki a megvásároltad tőle gomb :F

(#1843) Fecogame válasza Ndruu (#1826) üzenetére


Fecogame
veterán

Vagyis már van rá szabály, hogy nem írhatom ki az elérhetőségem a hirdetéshez? Vagy csak lesz? :)

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#1844) Ndruu válasza Fecogame (#1843) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Nincs és szerintem nem is lesz ilyen szabály.

Harrrr!!!!

(#1845) LIL D


LIL D
csendes tag

Sziasztok,
kaphatnék egy kis információt azzal kapcsolatban, hogy mobilon csak nekem nem jelzi a hozászolásokat pl. hirdetéseknél? :)
Vagy fejlesztés alatt áll még?
Válaszokat előre is köszönöm! :)

(#1846) macko20 válasza Ndruu (#1839) üzenetére


macko20
őstag

Köszi!

Villanyszerelés is ! Üdv.:m20

(#1847) kirkri


kirkri
addikt

Sziasztok!

Értékelést leadni csak a kapott emailen keresztül lehet?
Eladtam valamit és a vevőm véletlenül törölte a kapott értékelős emailt, ezért most nem tudja (és én sem :) ) hogy miként tudna értékelni.

Előre is köszönöm!

21 éve a Prohardveren! ™

(#1848) Ndruu válasza LIL D (#1845) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Fejlesztés alatt áll, lesz majd mobilra is optimalizálva.

Harrrr!!!!

(#1849) Ndruu válasza kirkri (#1847) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Egyelőre csak e-mailen keresztül lehet értékelni. Ha nem érkezik meg vagy kitörlik az emberek az e-mailt, akkor azt az ületet már nem lehet értékelni. Az e-mailes mellett lesz majd egy belső értesítési rendszer.

Harrrr!!!!

(#1850) kirkri válasza Ndruu (#1849) üzenetére


kirkri
addikt

Akkor ez egyelőre bukta.

Köszönöm a válaszod! :R

21 éve a Prohardveren! ™

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.