Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
őstag
Értékelés felülvizsgálatára van lehetőség?
Pl ha eladók valamit, az eladó talál benne valami hibát.
Én felajánlom, hogy visszaadom a pénzt, de ő "kompenzációt" akar, amit elutasítok, és ezért negatívan értékel.Ilyenkor mi a menet? Vagy mit ajánlotok?
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
föccer
nagyúr
válasz fricz19 #4001 üzenetére
Elég komplikált esetnek tűnik. Az ilyennek a megoldása sajnálatos módon rajtunk kívül esik. Ezt mindenképpen nektek, közösen kell megbeszélni és valamiféle megoldást találni a felmerült problémákra. Értékelést csak akkor tudunk módosítani, ha azt az értékelést tevő kéri. Tehát a te helyzetedben, csak akkor tudjuk módosítani a negatív értékelésedet, ha azt a partnered kéri tőlünk a korábbi hirdetést jelentve.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Blum1866_2
tag
Üdv!
Hogyan kell SMS-sel kiemelni egy hirdetést? Mert addig eljutok, hogy kiválasztom a hirdetést, meg hogy 1 hétre szeretném kiemelni, onnan tovább és akkor semmi. Hova kell küldeni az SMS-t? Pláne, hogy mi legyen a szöveg?
Biztos működik a rendszer mert látom, hogy sok hirdetés ki van emelve de miért kell ezt ennyire eldugni? Vagy nem működik? Esetleg én vagyok ennyire láma?
[ Szerkesztve ]
-
lacikaa0514
újonc
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni .. Nos az a gondom volna , hogy kitörlődött az e-mail címem és ennek köszönhetően nem tudok belépni a régi felhasználómba ami kissé aggaszt .. Tehát annyi történt, hogy beakartam lépni és kidobta hibás e-mail meg jelszó .. Utana ramentem a jelszó emlékeztetőre , ott pedig azt dobta ki hogy nincs az e-mailem az adatbázisban ... Mondom az szép (Y) most csináltam ezt de jobban örülnék a réginek ..
Lacikaa0514@freemail.hu Köszönöm!! -
föccer
nagyúr
válasz lacikaa0514 #4004 üzenetére
Privát üzenetben megírtam, hogy mit kell tenned. Kérlek, aszerint járj el.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
Arra terveztek valamilyen megoldást, hogy ugyanazon hirdetést ne lehessen X percen belül UP-olni? (mondjuk 5 perc)
Többször megtörtént, hogy mobilról véletlenül ugyanarra nyomtam, így elhasználva a napi 5-ből egy lehetőséget feleslegesen.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Andrew4one
csendes tag
Sziasztok!
Olyan hiba még mindig előfordulhat az oldalon, hogy értékelést kezdeményezek és az eladó nem kap erről üzenetet??? (eladó állítása szerint) -
föccer
nagyúr
válasz Andrew4one #4008 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Felülről nem lehetne oldalra átrakni azt a baromi nagy hirdetést?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
aggesz
csendes tag
Szia!
Elnézést a zavarásért! Amit írük Pü üzentet nem kapja meg senki.Nem tudom hol van a hiba.
Várom tisztelt válaszodat!
Üdv: Imre -
sajog159
aktív tag
Lehet, hogy mindenki tudja, csak én nem ... mit is jelent pontosan, ha egy apróhirdetés jegelve van?
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Nem lehetne esetleg a hirdetések szövegét szürke helyett feketével írni, mint itt a fórumban a hozzászólásokat?
Baromi fárasztó ezeket a szürke szövegeket böngészni hosszabb távon, és akkor a tableten nappali fénynél olvasást még nem is említettem...
(Egyáltalán világos barna háttérre nem való a szürke szöveg sehol, esetleg csak jóval nagyobb szövegméret esetén.)Szerintem a dizájn sem csorbulna ezzel, de különben is mire jó az esztétika ha a használhatóság látja kárát?
Ha esetleg magvalósul, előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
janos666
nagyúr
Csak én nem találom meg, vagy nincs is rá mód, hogy megnézzem ki és melyik üzlet kapcsán adott nekem mínusz pontot?
Csak mert kaptam egyet, pedig senki nem jelezte, hogy komolyan elégedetlen. Így pedig nem igazán konstruktív a dolog. Ha nem tudom, hogy mit rontottam el, akkor nem tudok belőle tanulni...
Az egyetlen, ami beugrik, hogy egy használtan vásárolt és továbbadott VGA mellé fura garis papírokat adtam, mert nem ellenőriztem sem régen, mikor én vettem (már akkor is használtan egy itteni hirdetőtől), sem eladáshoz csomagoláskor (mert eszembe sem jutott, hogy bibis lehet) a kártyán és papíron szereplő sorozatszámokat. Ezt jelezték és próbáltam sikertelenül utánajárni. Megkérdeztem az előző tulajt, de "már ő is így kapta" és ő sem ellenőrizte, fogalma sincs. (Arra gondolunk, hogy egyszer cserélhették, de nem nyomtatak új számlát, csak a belső nyilvántartásukban van nyoma a cserének.) Ezt tolmácsoltam a legújabb tulajnak is, aki úgy sejtem nem örült (nyilván, hisz kiskergarisként hirdettem, ami talán valótlan), de nem mérgelődött sokat, nem mondott olyat, hogy "akkor vissza mindent", vagy hogy le fog pontozni, így szerintem nem ő volt. Más problémás eset viszont nem rémlik. Még az is lehet, hogy valaki véletlenül pontozott negatívan...?
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Csak HARDVERAPRÓD ranggal látod, vagy sima felhasználóként is látható ez a lista?
Nem, a papírprobléma egy Gigabyte kártyával van.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
kéne egy kis zsé, és kukázok pár nem használt cuccomat.
(idáig rendkívül egyedi a történet.)grafikai, grafikus, vagy digitalizáó tábla.
ahogy tetszik.
tájékozódni akartam az áraktól, bemásztam a beviteli eszközök-be.
itt még hasonló kategória sincs.
ha már "digitalizáló tábla" kategóriát nem is, de ide egy "egyéb eszközök" menüpontot kéne faragni.egyelőre fel sem tudom adni a hirtetést rendesen, mert csak a teljesen általános "egyéb hardverek" kategóriába lehetne beömleszteni, ahol senki meg nem találja, ha ilyet keres.
úgy kellett keresnem nekem is a leendő konkurenciát, mire nehezen talátam a nagy ömlesztékben párat...(nem sürgős, ráér ma is.)
más.
rengeteg hűtőt faragtam, külön hirdetgettem is.
a cél igazából talán nem is az eladás volt, (az is kicsit), hanem egy felület biztosítása, ahol tudtam mutogatni, és tudtam neki elképzelt értéket kreálni.
a hirdetések lejártak.
nem szeretném őket egyesével meghosszabbítani, majd karbantartani, mert baromi unalmas.mivel hogy külön már nem is akarok eladni belőle, csak egyben esetleg valami elmeháborodott gyűjtőnek, aki vitrinbe teszi őket.
mi van, ha most az összesnek készítek egy közös hirdetést?
(nem tudom, hogy az utolsó, különálló hirdetés 30 napon belül járt-e le), szóval ha egy teljesen új hirdetésbe berakom az összeset, az a fedalás ismétlés kijátszásnak minősül-e.
természetesen csak ez az 1 menne, a többi nem lenne újra aktiválva az említett okok miatt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Szmeby
tag
Jó lenne konfigurálható rss feed, amiben kézzel adható meg, hogy mely kategóriákra vagyok kíváncsi.
Ugyancsak hasznos lehet a privát üzenetekre akasztott rss feed, így hamarabb értesülnék arról, ha üzenetet kaptam. -
canniball
nagyúr
"Jó lenne konfigurálható rss feed, amiben kézzel adható meg, hogy mely kategóriákra vagyok kíváncsi."
Ha egy adott kategóriában iratkozol fel akkor csak azt kapod, semmit nem kell kézzel konfigurálni."Ugyancsak hasznos lehet a privát üzenetekre akasztott rss feed, így hamarabb értesülnék arról, ha üzenetet kaptam."
Minek erre rss?...ott a mail-értesítő.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
szab.tam
nagyúr
a hűtő hirdetés kérdésemre valami állásfoglalás?
remélem érthetően leírtam.
tehát a sok lejárt cpu hűtő hirdetés helyett feladnék egy teljesen másikat, amibe az összes hűtő bele lenne rakva, egyesítve az előzőket. és előfordulhat, hogy van olyan a hűtők között, aminek a hirdetése nem régen járt le. az új hirdetésben a hűtők nem lennének külön beárazva, és csak egyben lennének eladók.
ez minősülhet-e ismételt hirdetés feladásnak?szerk:
ja, most nézem, hogy a legutolsó is lejárt 2014.08.03-án, így 28 nap+fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Arween
senior tag
sziasztok!
A mobilos hirdetéseknél nem lehet megoldani hogy ne csak a márkákon belül lehessen op. rendszer szerint szűrni hanem a teljes listát is le lehessen szűrni adott op. rendszer szerint?
Én pl. csak itt veszek mobilt ,és nálam kimondottan az android a nyerő ,de nem vagyok márkafüggő így érdekelne az összes androidos hirdetés ,de az iPhonok pl. nem, gondolom ezzel sokan így vannak -
szab.tam
nagyúr
lehet, hogy le van írva valahol, de nem találom.
hirdetés kiemelés.1 napra, vagy 24 órára szól?
pl. 23:00-kor elküldött kiemelés meddig lesz aktív? 1 vagy 24 órát?ha külön 2 db. 1 napos kiemelést elküldünk egymás után, akkor az ugye összeadódik?
thx!
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
teratti
senior tag
Nem tudom ki volt de köszönom Neki, aki végre eltávolította azon hirdetéseimet melyket nem lehetett szerkeszteni/törölni valamilyen okból kifolyólag.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Waingro
csendes tag
Rendszeresen vásárolok régebbi, eredeti, dobozos PC játékokat.
Nem lehetne megoldani, hogy a Hardverapró "fizikai" PC játékok szekciója elkülönüljön az Origin / Steam / etc., azaz elektronikus részlegtől?
Nagyon zavaró így böngészni a hirdetéseket, ritkaságokra vadászva.[ Szerkesztve ]
-= "You'll know that there is a price for what you want from life." =-
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
az értékeléshez nem lehetne egy olyan részt is hozzácsapni, hogy személyes vagy postai átvétel történt e, illetve előre utalás, vagy utánvétes megoldás? szerintem ez sem lenne érdektelen infó egy üzletkötés során, nehogy valaki kössön pár személyes üzletet sikeresen, aztán postán húzzon le...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
mcmike
őstag
A keresek típusú hirdetésekre tényleg nem lehet értékelést indítani?
Mintha nem lenne az értékelést kezdeményező gomb. De akkor miért figyelmeztet hogy először jegeljem és ne archiváljam értékelés előtt?
Illetve egy személyes vélemény az értékelési rendszerrel kapcsolatban: alapvetően jó, de szerintem eladási érték alapján is súlyozni kellene a pontokat. A jelenlegi rendszerben ugyanúgy 5 pontot kap az illető egy 2k-s billentyűzet eladásért, mint egy másik illető mondjuk egy 200k-s TV eladásáért.
Bocs ha már volt...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
szab.tam
nagyúr
válasz BlackPriest #4030 üzenetére
"nehogy valaki kössön pár személyes üzletet sikeresen, aztán postán húzzon le..."
ugyanúgy lehet építeni rá "legendát".
(gyk: titkosszolgálatoknál legendának hívják az előzmények kreálását.)
érthetőbben: szándékos csaló előre fel tudja építeni a kamu üzleti előzményeket.
csak kell pár ip + reg + idő.
így totálisan nem ér semmit az egész
úgy, ahogy van.
szerintem...ja, persze a nav-nak van legalább mit küldeni...
ugyanúgy arra érdemes hagyatkozni, mint évek óta.
zsigeri ösztönök, rangok, régi értékelés + új, stb, fórum tevékenység csekkolása.én még sosem szaladtam bele az erdőbe.
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Pár napja folyamatosan kiléptet a PH, hiába pipálom ki bejelentkezésnél azt hogy nem akarok kilépni, ideig-óráig megmarad login állapotban aztán újra be kell jelentkeznem. Idáig ilyen nem volt, nyitottam meg az oldalt akár hetekig is bejelentkezett állapotban voltam. Ez mitől lehet és hogy lehetne visszacsinálni olyanra ahogy eddig működött ?
-
BlackPriest
őstag
válasz szab.tam #4033 üzenetére
Fel lehet, viszont, ha te, en, vagy egyeb megbizhato arc pontozza, az mas, mint amikor ujonc ujoncot. Nem vilagmegvalto otletnek szantam, de sok kicsi sokra megy
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
DJ. Ru$y
félisten
Egy kérdés, nem találtam neki jobb helyet.
Ha "Keres" hirdetésem van és valaki nem kínálta HA-n a terméket, de üzenetben írt és megvettem tőle, akkor csak úgy lehet értékeléssel zárni az üzletet, ha ő feltesz egy hirdetést, majd azon keresztül "lezavarjuk" az értékelést?
Köszönöm.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
aram01
nagyúr
felteszek egy hülye kérdést (lehet nem is ide kéne)
egy hirdetésnél láttam hogy "ideiglenesen felfüggesztve" pirossal, ez mit jelent?
köszi előre isIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
vittorio7
őstag
pl. A megkárosított tagok topikja...
Ott olvasgathatsz, hátha szerepel az illető.
-
Gyuszi 78
tag
Uraim!
Nálam történt csoda, vagy tényleg szinkronban van már a prohardver és a hardverapró?
Ma vettem észre, hogy ha aprón jelentkezek be, akkor ph.-ra is beléptet, és nem is dob ki mint ezek előtt.
Ez lett volna a hétvégi döcögés oka? Minden elismerésem ha sikerült szinkronba hozni, és nem kell többet bajlódni a ki - be lépésekkel és cookie-k törlésével.További sikeres munkát kívánok!
-
Indyke
csendes tag
Üdv,
apróbb észrevételem lenne a rangokkal kapcsolatban. Nem mai már a regisztrációm, viszont újonc rangban leledzem, mivel nem kommentelem szét a topikokat ahogy sokan teszik. Hiába a megbízhatóság, a friss reges nagyon írós kollegák beszólogatnak, mert ők már "tag"-ok az egy éves regükkel....Privátban igyekszem intézni mindent, hogy feleslegesen ne szemeteljem tele más hirdetését.
Lehetne esetleg előléptetés reg idejéhez kötve 2-3 évenként?köszönettel Indyke
-
steve_p
csendes tag
Sziasztok!
Valami oknál fogva soha nem kaptam értesítést ha priviben írtak. Ez bydesign vagy én rontok el valamit?
István
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest