Hirdetés

2020. szeptember 21., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1) Parci


Parci
(HÁZIGAZDA)

A Hardverapró hamarosan teljesen megújul. Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Az új Hardverapró jelenleg itt érhető el. Átállás után ugyanúgy a hardverapro.hu címen jön majd be. Az átállást egy-két héten belül tervezzük.

Működési háttérinfók:
- amíg nem állunk át végleg, addig a fenti címen elérhető béta oldal egy külön szerver, külön adatbázis, ráadásul belépés után a prohardveres privátok, kedvencek stb. is egy külön szerveren és adatbázisban van (a mentést kb. másfél hónapja csináltuk)
- lehet tehát hirdetést feladni, értékelni, hozzászólni, mert ezek a dolgok erre a külön gépre és adatbázisba kerülnek és aztán törlődni fognak, amikor végleg átállunk
- a régi Hardverapró az átállásig zavartalanul üzemel
- terveink szerint ez az utolsó, nagy, publikus teszt

.

Megkérek mindenkit, hogy a véleményének kulturált formában adjon hangot, és lehetőleg ne erőltesse azt. Ha egyszer elmondta, ugyanúgy látja és hallja mindenki, semmi sem változik, ha hatodszor is leírja (leszámítva, hogy szétesik ez a topik). Bár a "régen minden jobb volt!", "vissza a régit!", "ez nektek arculat?! ez egy hányás!", "ha ez a szar marad, én leléptem!" is értékes vélemények, de próbáljunk meg konstruktívak lenni. Abból baj nem lehet.

Jó, ha tudjátok: bő másfél éve próbáltunk meg átállni legutóbb egy akkor tényleg nagyon sok sebből vérző rendszerre. Azóta az egészet szétszedtük atomjaira, a közel négyezer kommentet, ami a rendszerről jött egyesével feldolgoztuk, végiggondoltuk és amit érdemes volt/lehetett, beépítettük. Az arculat főbb elemeit nem dobtuk ki a kukába, de gyakorlatilag minden részlete változott, a színösszetétel például a mostani Hardverapró egy alig módosított variánsa.

A másfél éves fejlesztés azt is jelenti, hogy bizonyos elemei az arculatnak, html-nek már most elavult, tudjuk. Menet közben ki is fogjuk kalapálni (html5, reszponzív, mobilbarát stb.), de mivel az új oldal több száz aloldalból áll, ezt már tényleg csak menet közben tekergetjük.

Ezt a topikot szigorúan moderálni fogjuk, anyázás, beszólás, padlón hangosan csapkodás és méltatlankodás törölve lesz azonnal. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet kritizálni az oldalt, ezért is van ez a topik, de mielőtt bárki ilyesmit tenne, megkérjük, hogy vegye a fáradságot és ismerje meg a logikáját, működését alaposan. Használja.

Már csak azért is, mert ezúttal tényleg igyekeztünk az utolsó csavarig végiggondolni. Hirdetések adminisztrációja, UP-olási rendszer, kiemelések, böngészés, keresés, minden új. Hajrá!

[ Szerkesztve ]

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#2) Rómeó


Rómeó
(tag)

Kib@xottul sajnálom a régit :((( , de remélem az újat is hamar megszokom ,igy az 5.x felé az ember nehezen viseli a változásokat , de az élet megy tovább,hajrá! :)

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06hetven6049281

(#3) Dany007


Dany007
(veterán)

"színösszetétel például a mostani Hardverapró egy alig módosított variánsa."

Az alapszínek jók is szvsz. Ami problémám van vele, az a betűk színei az alaphoz viszonyítva. A régin a fekete betűk szerintem jobbak voltak. Nem kell visszahozni a feketét az újba se, de lehetne jóval sötétebb barna. Ergo kicsit kontrasztosabb. Ugyanígy az áraknál.
A betűtípus viszont jobban tetszik, olvashatóbb, nincs úgy összefolyva mint a régin.

Összességben nekem egy kicsit túl világos, de ez már csak egyéni. Amúgy átláthatóbb és modernebb, mint a régi.

[ Szerkesztve ]

(#4) Roliiii válasza Dany007 (#3) üzenetére


Roliiii
(aktív tag)

Erősebb kontúr kéne szerintem.

http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work

(#5) ricshard444


ricshard444
(veterán)

Mikorra várható az új élesítése? Augusztus végét reális időpontnak tartjátok?

Vannak dolgok...

(#6) Parci válasza ricshard444 (#5) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

aug. közepe inkább, ha most nem találtok millió bugot, semmiképp sem szeretnénk tovább húzni annál.

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#7) Kis Joe


Kis Joe
(aktív tag)

Szerintem a bönészők túlnyomó része már nem 4:3-as kijelzőt használ.
Ennek kapcsán még mindig zavaró hogy az egész valóban használandó rész csak egy vékony középső csíkban található ami mellett ráadásul csak egy pár kockát használó oszlop van szinte üresbe. Sejtem hogy oda mennének a reklámok de így aktuálisan elég furcsa és én mindenképp javasolnám a középső sáv oldal orányú nyújtását. Így az egyes hirdetési címek is jobban olvashatóak lennének.
Valamint a hétteret még mindig kicsit világosnak találom.
Sok sikert a továbbiakhoz!

Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!  phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!

(#8) trisztan94


trisztan94
(őstag)

Sziasztok!

Szerintem kéne bele egy olyan funkció, hogy egy hirdetést több kategóriába is fel lehessen rakni.

Tegyük fel, hogy iPhone-t keresek, de minden jöhet 4-től felfele. Most jelen pillanatban ha azt akarom, hogy az i4, 4s és i5-ök listájában is szerepeljen, akkor fel kell(ene) raknom 3x ugyan azt a hirdetést mindhárom helyre. - de ugye ezt tiltja a szabályzat..

Illetve a másik, hogy lehetnének rangok a hirdetéseknél is, pozitív értékelést nézve. (Új eladó, ősi eladó, vásárlók kedvence, stb) így nem csak a fórumozással lehetne rangokat szerezni (mert ugye nem mindenki fórumozik aki hardveraprózik).
Ezt legfőképp azért kéne sztem mert az emberek sokszor "lenézik" az újoncokat, pedig én már láttam olyan újoncot akinek 50+piros pontja illetve 2éves regije volt.

Na, így dióhéjban ennyi, eddig tetszik :D

Ja, még valamo:
Mobil oldal lesz?

https://heureka-kreativ.hu

(#9) Parci válasza trisztan94 (#8) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

menet közben reszponzívvá lesz gyúrva, magyarán külön mobiloldal helyett reményeink szerint jól szuperál majd minden platformon. de most már muszáj lesz átállnunk rá első körben.

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#10) Bici


Bici
(nagyúr)

Sziasztok!

1.) Egy régi hiányosságra szeretném felhívni a figyelmeteket.

Sok termékkategóriánál teljesen hiányos, vagy hibás a gyártói lista.

pl. most próbáltam ki, hogy hangfalpárok kategóriában csak teljesen kommersz távolkeleti gyártók szerepelnek, holott itt elsősorban az európai márkák mennek inkább.
Ez persze csak egy kiragadott példa - szinte mindenhol van hasonló hiányosság.

Javasolnám, hogy a kapcsolódó topik lakóit kérjétek meg egy teljes lista összeállítására.

2.) Másik javaslat, hogy amikor kiválazstom a termék kategóriát, akkor számomra nagyon nem volt egyértelmű, hogy kell-e még klikkelnem további kategória szűkítés céljából.
Ezt valahogy színekkel vagy eltérő design-nal kellene jelezni, hogy mikor vagyok készen a választással.

Konkrét ötletem nincs még erre vonatkozóan, de augusztus közepétől akár mockupokkal is tudok segíteni.
Hasonló területen dolgozom, így csak szabadidő kérdése.

3.) kontrasztosabb design helyett én javasolnám a térbeli kiemelését egyes elemeknek. Egy határozott árnyék jobb átláthatóságot ad az egésznek, mint az erős színek.

Augusztus közepétől alaposabban is átnézem az egészet. Remélem, hogy tudok hasznos tanácsokkal szolgálni.

(#11) Kis Joe válasza Bici (#10) üzenetére


Kis Joe
(aktív tag)

Ezt eBay-en elég jól megoldották (no. 1):
Természetesen egyik honlap üzemeltető sem képes minden márkát összegyüjteni így ott egy plusz lehetőség van a catalog módosítására javaslatot tenni amit az üzemeltető csapata megfontol

Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!  phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!

(#12) V.Stryker


V.Stryker
(nagyúr)

Sziasztok,

Na, tőlem át lehet állni! :DDD

Egy javaslat: A képpel nem rendelkező hírdetéseket elnézve, úgy hogy kis képpel az elején, listában, ott kicsit hülyén néz ki. Jó lenne szerintem egy PH logós, "nincs kép" mindegyikhez. Valahogy így, csak nem ebben a minőségben. :DDD

-

(#13) Parci válasza Bici (#10) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

a gyártói és a városok listája valóban szűk, ha kapunk javaslatokat, megcsináljuk

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#14) philo


philo
(tag)

Én azt szoktam mondani, ami tökéletes, azt úgy kell hagyni!:) Néha regisztrál egy-egy új, de az új desingtól nem lesz több. A régiek pedig azt szerették, ami volt.

Emellett értékelendő az igyekezet és a sok belefektetett pénz. Szerintem kár az eredeti oldalért, ezt így szerettük:)

Lehetne sorolni kinek mi nem tetszik, de felesleges. Összefoglalva nekem nem tetszik, hogy nem maradt meg a régi. No mindegy, vagy megszokom, vagy csak belenézegetek!

Mindenesetre köszönjük, mert miattunk alakul át, a világon semmi nincsen, ami mindenkinek megfelel! Nézzük csak a politikusokat:D:D:D

SOHA nem adok el semmit úgy, hogy kereső hirdetésre ajánlom fel! Ha valamim van meghirdetem, akkor is, ha keres valaki, én nem írok rá! Ha pedig feltörik a nevemet, akkor a hardverapro-t meg kell javítani!

(#15) Bici válasza Parci (#13) üzenetére


Bici
(nagyúr)

Aug közepétől az általam jól ismert témekörökben összeállítok egy listát.

Arra nem lesz lehetőség, hogy egy termék több kategóriába kerüljön?
pl. ha egy alaplap+proci párost hírdetek, akkor az mehessen mindkét kategóriába egyszerre?

+1 - A keres, kínál opciókat nem lehet bővíteni egy "csere" vagy "is-is" opcióval?

[ Szerkesztve ]

(#16) Parci válasza Bici (#15) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

egyszerre több kategóriát nem terveztünk, nem lesz ilyen. a keres-kínál részt meggondoljuk, de nem hiszem, hogy változtatni fogunk.

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#17) Dany007 válasza Bici (#10) üzenetére


Dany007
(veterán)

Az árnyékolással vigyázni kell. Kis méretben csúnyán összemoshatja és olvashatatlanná teheti a szöveget (gondolok itt mobil nézetre).

(#18) wikings2


wikings2
(őstag)

Esetleg az eladó profiljából valahogy elérhetővé tenni a prohardver.hu/tag/gipszpistavagyok adatlapot? Mielőtt vásárlok egy adott személytől erre mindig ránézek, hogy mit is jelent az adott illető "rangja".

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#19) csibe1


csibe1
(őstag)

A színek valahogy még mindig nem az igaziak.Szerintem túl világos még mindig,másrészt a színek párosítása sincs eltalálva.
Ezen lesz még változtatva a jobb láthatóság érdekében?Esetleg skinezhető lesz, hogy akár a régi vagy sötétebb színösszeállítást is lehessen választani?

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#20) Bici válasza Dany007 (#17) üzenetére


Bici
(nagyúr)

Nem a szöveget akarnám árnyékolni, hanem pl. a szöveg boxokat. Így nem kell erős színekhez nyúlni.
És csak enyhe árnyékra gondoltam természetesen.

(#16) Parci: A keres-kínál azért lenne célszerű, mert enélkül rengeteg szemétbe botlana az ember. Persze, valahogy el kell érni, hogy a júzer mindenképpen klikkeljen valamire. pl. alapból egyik opció se legyen bepipálva.

+1 - oldal újratöltésekor jó lenne ha kitöltve maradna minden mező.

[ Szerkesztve ]

(#21) Alastair'


Alastair'
(nagyúr)

Nincs mobilnèzet, vagy csak èn nem találom?

Alister from Hell

(#22) trisztan94 válasza Alastair' (#21) üzenetére


trisztan94
(őstag)

[link]

https://heureka-kreativ.hu

(#23) Tamás24


Tamás24
(tag)

Sziasztok!

Észrevételek:
1. Az új rendszerbe átvitt hirdetéseknél észrevettem, hogy a régi hardveraprón megjelölt települések neve ugyan átkerült és megjelenik a hirdetésnél mint "átvétel:", azonban ha a szerkesztésre kattintok, akkor újra be kell pipálnom a megfelelő települést a mentéshez. Ez inkább zavaró és értehetetlen számomra mint hiba. Remélem ez később az adatbázis átírásnál javításra kerül.

2. Kicsit rosszul érintett, hogy a felhasználóm jobb oldali hasábjából kikerült a hirdetéseim felsorolása, és helyette külön menüben érhető el, viszont minden más megmaradt a jobb oldalon. :(((

3. A keresések részben még mindíg nem tudok egy városnál többet megadni feltételként.

4. Ha rákeresek valamire az egyszerű kereséssel és azután kategóriát váltok, akkor a keresési mezőbe beírt szöveg eltűnik. Nem érzem, hogy ezt kellene, ha mást akar keresni megváltoztatja majd a felhasználó a mező értékét.

A pozitívumok:
1. Átlátható, bár sajnálom, hogy a régi felületet el kell búcsúztatni

2. A színek nagyon jók, örülök, hogy nem egy hülye kiég-a-szemem-mert-sötét-háttérren-világos-betűk-vannak mellett döntöttetek design miatt.

3. Informatív minden helyen, és amit kerestem szinte rögtön megtaláltam, ami nagyon nagy HURÁ az előző/régi újításhoz képest.

4. Konkrét bugra még nem bukkantam pedig láttam hogy mások igen :)

[ Szerkesztve ]

WWW.BG2.UW.HU

(#24) Gave


Gave
(őstag)

Tényleg sokat csiszoltatok rajta, kezd egészen összeérni és máris jobb ránézni.

Ami elsőre azonnal feltűnt, a hirdetés címének mérete és színe, mivel már alapból kiemelt ezért szerintem 13pxis elég lenne, (vagy több whitespace, de így meg kicsit pazarlós kisebb felbontáson). FF-ben webdeveloper pluginnel realtime 3 sec alatt meg tudjátok nézni, szerintem sokkal szebb/átláthatóbb.

A másik a színe, szerintem is a sötétbarna és sötétszürke árnyalatokkal kellene kísérletezni, hogy még szemkímélőbb legyen. Jelenleg olyan barnás vöröses, ami eléggé elmosott hatást kelt (tudom mennyire szeretitek az ilyesféle boncolgatást csak ezért írom meg) :D

A továbbiakban csak leírom a meglátást és annyit visztek haza amennyit szeretnétek belőle :D.

A design szerkezetében alapvetően szerintem túl sok a keret (border) ami egy kicsit zavarja az áttekinthetőséget. Cserébe a tartalmi részen ahol szerintem tényleg "kellene" a több taglalás/elválasztás, és kontraszt, ott nincs eléggé kiegyensúlyozva.

A content_side div-en nézzétek meg milyen, ha kilövitek a háttér képet, persze a design így szét esik, de látható, hogy mennyivel letisztultabb lesz (főként a lekerekített dobozoknál). Hasonlóan a fenti lapválasztó linkeknél a bull3 (square bullet) kép szerintem felesleges, a legtöbb (default) monitor beállítás mellett csak extra zajnak látszik (vagy egyáltalán nem is látszik) :)

Ha a footeren ennyi infó marad, és ilyen elrendezésben én biztosan kiraknám 100% szélesre, amolyan lapzárás formában, kicsit talán erősebb háttér színnel. Persze a tartalma továbbra is maradhat fix széles. Magasságából vennék le egy kicsit 80-100px és máris szebb (az én szememnek) :)

A grid listanézetnél 90%-ban szebb, ha nincs +1px border a "bélyegeken". :P

Néhány gui elemen furcsamód egyedi tooltip van, máshol meg még title attrib sincsen, ez nem tudom mennyire wai :D.

Az árak méretezését én nagynak vélem, bár ez mostanság eléggé divat.

A PH designja annyira patentul el lett találva, hogy nehéz lesz megfelelni az elvárásoknak, de azért kitartás :D.

(#25) balcsida


balcsida
(senior tag)

A hirdetéseim adminisztrálásánál egy táblázatosabb forma jobban áttekinthetőbb lenne szvsz, ráadásul így több apró kiférne egybe. Fölös mindegyikhez kiírni, hogy "Érvényesség", "Upolás", "Kiemelések" stb., ezt bele lehet írni egy fejlécbe, ami akár görgetéskor hozzá is "tapadhat" az oldal tetejéhez, fixed pozícióval (asszem affix a szakneve ennek).

(#26) Simon02


Simon02
(tag)

Remélem nem veszitek rossz néven, de megpróbálom egy képpel illusztrálni mi a legnagyobb bajom az új hardverapróval. Így néz ki 1 részlet egymás alá téve az új és a régi, a többség által használt 1920x1080-as felbontáson, a szerintem a legtöbbek által használt megjelenítéssel:

Szóval akkor sorjában: a jelenlegi Ha-n jól elkülönül a fontos felület és a oldalszegély, ez az újon nincs így. Az új designban ugyan több hirdetés fér el, de ez gyakorlatilag átláthatatlan (bocs a nyers kifejezésért) és jóval kevesebb információt tartalmaz. A régiben szépen elkülönülnek egymástól a hirdetések, egyből feltűnik a cím és elolvasható az egész leírás is, az újban ez nincs is benne! Az ár könnyen észrevehető, nem kell a szememmel ide-oda scrollozni... Használható méretű volt a hirdetés képe, az újban gyak semmi sem látszik belőle xS Ezen kívül hiányzik a város és a feladó, ez kapásból hatalmas veszteség! A kategória hiányáról már nem is beszélve.
A többi nézetet is néztem, az első hasonlóan ömlesztett, mint jelenleg, de ott meg a kép hiányozna nagyon. A 3 oszlopos elrendezés ebben a bélyeg méretben szerintem nem áttekinthető (egy vateránál például kapásból max méreten nézem).

A kontrasztosabb színekhez én is csatlakoznék.

Nem tudom a designbe mennyire tudtok még belenyúlni, és nem is akarok minden jónak elrontója lenni, de nálam ez óriási visszalépés, és akivel eddig beszéltem mindenki ezt mondta. Gyak rss-readerben olvashatóbbak lennének a hirdetések, az pedig az oldal reklámjainak nem tenne jót!

Remélem nem veszitek rossz néven a kritikámat, de úgy gondolom nem csak a saját problémáimat írtam le.

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

(#27) big-J


big-J
(őstag)

A színvilág hiánya zavaró... becsülendő hogy a hirdetések mögötti színek hasonlítanak a mostaira(bár sztem a mostani színek jobbak) de a kereső kerete, és még a felső sáv is már nagyon sok ugyanabból az egyhangú, karakter nélküli higított mustár színből.

Esetleg ha lenne skin/témaválsztó mint a torrentoldalakon, az is jó lenne.

(#28) Parci válasza Simon02 (#26) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

válts listázási nézetet, nem ez a default, amit most linkeltél

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#29) Parci válasza Gave (#24) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

a sok border szerintem idővel (de ez már középtávú terv) ki fog kopni, millió lekerekített box helyett lehet valóban egyszerűsíteni a designt. tervben van.

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#30) ClioRS


ClioRS
(őstag)

A színen még tényleg van javítani való, ahogy előttem is írták már. Túl világos az egész, kevés olvasás után is zavarió. Vagy akkor a hátteret kéne sötétebbre cserélni, mint a réginél, ami a két szélén fut az oldalnak.

Illetve én még mindig nagynak gondolom a felső részen a vízszintes kategóriaválasztó füleket. Lehetne 3/4-e a mostaninak, még talán a 2/3 is jó lenne.

Sajnos én is beállok azok közé, akiknek a régi jobban tetszett. Az jobban sikerült darab szerintem. Bár lehet ez a világosság zavar főleg.... A szemnek mindenesetre sokkal kellemesebb a régi színösszeállítás. :U

(#32) Lenry válasza Enszuke (#31) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

meglátásom szerint alkudni akkor alkuszol, ha te akarod megvenni, üzletrontás meg akkor fordul elő, ha egyébként nem érdekel a termék, csak odamentél okoskodni

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#33) Gave válasza Enszuke (#31) üzenetére


Gave
(őstag)

Kerülő út: felajánlhatod neki azt az árat amit te ki szeretnél fizetni a termékért, legfeljebb elutasít. Elég azzal indokolni, hogy neked ennyit ér meg, felesleges hergelni azzal valakit, hogy itt meg itt most akciós és neki is olcsóbban kellene adnia.

Elég apró dolgokon múlhat, hogy kinek mi mennyit ér, pl proci revíziók egy hobbi tuningosnak.

(#35) Dany007 válasza Enszuke (#34) üzenetére


Dany007
(veterán)

Alapvetően egyetértek. De ez már meg lett beszélve párszor és meg lett indokolva.
Jó nagy káosz lenne ha mindenki azt írhatna amit akarna. És kevés rá a moderátor, hogy mindent időben észrevegyen.
Én sem szeretem az üzletrontás fogalmát. De elfogadom. A múltkor még büntit kockáztatva se bírtam ki hogy ne szóljak be annyira durva eset volt.

Ami még idegesít az az "alku szerint" meg az 1ft-os aukciók. Igen, mert ezek aukciók. Aminek a vaterán van a helye nem itt. A kedves eladó ne versenyeztessen, főleg ne privátban és hasonlók...
Itt is van másik oldal. Tényleg vannak olyan termékek, olyan helyzetek amikor nem lehet valós árat meghatározni vagy nem is akar az illető és ezért bízza az emberekre hogy mennyit adnának érte. De a termékek többsége azért nem ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#36) Oposszum


Oposszum
(csendes tag)

Sziasztok!

Elhiszem, hogy a régi színeket vettétek át, de a tesztoldaltól mégis kifolyik a szemem. Túl sok a fehér. Ezen változtatni kellene.
Jobb oldalon ahol az userem-el kapcsolatos infók vannak (adatlapom, privát üzeneteim stb), nagyon elveszik a szöveg, nem jól látható, a betűszín nem üt el a háttérszíntől. Javasolnám a betű színét feketére változtatni.

üdv
Sok sikert és kitartást.

(#37) Oposszum válasza Simon02 (#26) üzenetére


Oposszum
(csendes tag)

Szia/Sziasztok!

Maximálisan egyetértek veled, minden amit leírtál egybevág azzal amit leírtam volna ezért én nem írnám le még egyszer.
Azt viszont még megjegyezném, azáltal, hogy az oldalszegély fehér, és a hasznos felület is világosabb mint a régi felület, nekem egy perc után kifolyik a szemem, nem bírom olvasni az oldalt, ha ez így marad az nagyon sajnálatos lenne.

üdv

(#38) peugeotmate


peugeotmate
(őstag)

Sziasztok!
Első észrevételeim:
A legfrissebb privát üzenetem június 1-re nyúlik vissza. Azóta már volt néhány, ami a régi felületen látszik is szépen. Továbbá a hirdetéseimnél a hozzászólásoknál is június 1-i a legfrissebb hozzászólás. Pedig van újabb. A fórumhozzászólásoknál ugyanez, jóval régebbi fórumtémákat látok csak, amikhez hozzászóltam. De lehet ez amiatt van, mert most még több szerveren helyezkednek el az adatok. Ha igen, akkor nem szóltam.
Egyébként kellően gyors az új oldal is, emlékszem másfél éve milyen hektikusan működött. Egyelőre szokni kell, de szerintem össze fogok barátkozni az új felülettel.

FreshUp

(#39) Parci válasza peugeotmate (#38) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

igen, olvasd el légyszi az összefoglalókat is, külön szerveren van duplikált, régi adatokkal

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#40) szekfizsolt


szekfizsolt
(senior tag)

Először megijedtem, de egészen jól sikerült, biztosan csiszoltok még rajta, de nem lesz rossz! :C :R

F_Zolee: :C :C :C

[ Szerkesztve ]

Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#41) F_Zolee


F_Zolee
(veterán)

Egyenlőre annyi javaslatom lenne, hogy működjön is az oldal. :DDD

(#42) Parci válasza F_Zolee (#41) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

igyekszünk megfogadni :DDD

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#43) Kityeszto


Kityeszto
(tag)

na mivan skacok már be se tudok lépni nem nyitja meg ilyenkor mivan :D használjam a régit mi?
ja bocsi közbe látom a bugosoknál nem csak én jártam igy ;]

[ Szerkesztve ]

Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban

(#44) oldsaman


oldsaman
(tag)

Szerintem kifogástalan az új hari , nekem nagyon bejön :K

Igazából csak egyet nem értek , hogy fognak megjelenni a piros pontjaim ?

Buga Jakab 0631-316-46-56

(#45) Parci válasza Kityeszto (#43) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

bad gateway, látjuk, szori :(

"azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

(#46) ebeni95 válasza Parci (#45) üzenetére


ebeni95
(tag)

+1.

Kár a régiért, de hát ez van. Néha kell a változás is. Remélem könnyen megszokom.

"Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.

(#47) swy


swy
(csendes tag)

Lattam, hogy irtak mar, egyreszt jol jonne egy mobilnezet is :-D (telorol irok :-DDD)
Masreszt jobb lenne a feher hatter helyett valami sotetebb, es amellett a fekete betuszin) egyreszt este olvasva kevesbe zavaro, masreszt az amugy is gyorsan merulo telefont nem meriti megjobban ( merthat, a jo hardverapros, meg, 00-n is hardver lapcsaladot olvas :-P

Az viszont kifejezetten tetszik, hogy a lapcsalad ujabb hireit eddig csak egy hirdetes folott lwhetett megtalalni, viszontaz uj HA-n mar oldalt, a kezdolapon is latszik. Ez bekem kifejezetten tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#48) Lasy


Lasy
(veterán)

Egy gyors link a hirdetés törléséhez jó lenne, hogy ne kelljen mindig belépni a hirdetés szerkesztéséhez ott lemenni az aljára, és kiválasztani. ez után a felugró menüben az arhiválást választani.
rövidebb megoldás?
vagy csak egy gyors link pl a
http://hardveraproeles.webinform.hu/sajat_aprohirdetesek és itt a hirdetés szerkesztése mellett?

pl így?

Privát üzenetre, csak akkor válaszolok, ha tényleg privát. A többi a fórumra megy!

(#49) fi:zi'k válasza Bici (#10) üzenetére


fi:zi'k
(nagyúr)

Esetleg azt is be lehetne vezetni, hogy a felhasználok "ajánlásként" feltölthessenek úgy gyártót/márkát, amiket később moderátorok és/vagy szakértők hagynak jóvá, így elkerülve kókányolást.
Vagy ha nem HA-n keresztül nem is, de mondjuk egy topikot nyitni ennek. :U

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#50) Bici válasza fi:zi'k (#49) üzenetére


Bici
(nagyúr)

Igen, ez jó ötlet. :K

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.