Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
MitoGábor
tag
Az oldal aljáról eltűnt a desktop/mobil nézet. A beállításokban benne van, de egy egyszerű user-nek egyszerűbb a "normál" lap alján egy klikk.
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
-
Szati00
újonc
Sziasztok,
Szubjektív nyafogásba nem mennék bele, de...
Eddig egy kattintással meg tudtam nyitni az üzeneteimet, mostmár három.
A fönti sáv ikonjai rettenetesen apróak.
A hirdetéseket semmilyen logika mentén nem tudom rendezni.
A már a keresést követően megjelenő hirdetés képek csak lassítják a mobilos használatot.Üdv A
..mobilrol/hardverapro[ Szerkesztve ]
-
Gondolom most a Jelentés-sel kell egy lezajlott hirdetéssel kapcsolatosan az Értékelést kezdeményezni.
Küldtem most egy Jelentést, sajnos Desktop Chrome alól a link beszúrása nem megy, a képernyő elszürkül és tovább semmi...
A hirdetés linkje nem kerül be a szerkesztő mezőbe (mint régen).
-
oleslie
aktív tag
Valaki kevesellte a negatív hozzászólások számát.
Tessék.
Az új design katasztrófa. Értem én, hogy fel akartok ülni a reszponzív vonatra, de könyörgöm, nézzétek meg asztali gépen is. Egyszerűen szar.
Valaki írta fentebb, elvész a hirdetés formázása, megerősítem. Át akartam írni egy hirdetésem, és összefolyt minden 1 sorba.
"Márka:
nincs megadva"
Pedig meg volt adva.
Amúgy "kínál" hirdetésekből hogyan lett "keres"?Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
-
Volt 8 aktív és 1 jegelt hirdetésem. Ami összesen 9.
Felül olvasható volt, hogy elértem a 8 darabos ingyenes korlátot.
Mindezek mellett a jegelt hirdetést át tudtam állítani aktívra, ami 9 aktív hirdetést jelent.
Remélem nem jön automatikus fizetési felszólítás...
Átállítva az ominózus hirdetést Archiváltra, már jól működik az ellenőrzés, felugrik egy értesítés, hogy már elértem a max. 8 ingyenes hirdetést.
-
-
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel szeretnék élni az új Hardverapró megvásárolható hirdetéscsomagjai kapcsán:
(keresőt használtam, de a sok nyafi miatt az élettől ment el a kedvem, Parci-nak és a többieknek ez úton is kitartást!)Láttam, hogy hardveraprón jelenleg csak 8 db hirdetést lehet feladni, a korábbi 15 helyett és nekem valószínűleg kevés lenne a 8 db-os limit, de a 15 db-al már bőven ellennék. Viszont akár fizetnék is csomagokért és ahogy láttam, erre több lehetőség is van:
Számomra a plusz és az extra opció lenne a legideálisabb, de érdemleges információt nem találtam róla, a nyafogáson túl, amolyan megerősítésre lenne szükségem:
1. - Ha megrendelem a plusz vagy az extra opciót, abban az esetben korlátlan mennyiségben adhatok fel hirdetéseket, a hirdetéseim 30 / 60 napig lesznek elérhetőek?
(Esetemben példa: 12 - 15 db hirdetést felteszek, 30 - 60 napig mennek, utána törlődnek automatikusan / meghosszabbíthatom őket először ingyenesen, aztán plusz felárért?)2. - A napi 1x - 2x - 3x automatikus up csak 1 - 2 - 3 db hirdetésre vagy az összes hirdetésre érvényes?
3. - Illetve lehet-e hosszabb időtávra vásárolni a csomagból? pl fél év - 1 év, stb?
4. - Illetve ha megvásároltam mondjuk próbaképpen egy plusz csomagot (az extra lesz egyébként a befutó), mondjuk fél évre, de 2. hónap múlva úgy döntök, hogy egye - fene, nézzük meg mit tud az "ultra" csomag, a váltáskor a megmaradt 4 hónapnyi "pluss" csomagért már befizetett összeggel kevesebbe fog kerülni az "ultra" szolgáltatás?
Köszönöm előre is a választ!
Jó fórumozást mindenkinek!
Üdv.[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Balion
senior tag
Ha archiválom a hirdetést, utána nem tudom újra aktiválni. Hiába van ott a lehetőség, rákattintok, és semmi nem történik.
Ez a transzparens dizájn nem tetszik, de ez szubjektív.
Mobilon nehezebben használható az oldal, mint eddig, nem annyira átlátható, főleg a képek miatt, szerintem mobilon nem kellene kép előnézet.Ami pozitív számomra az az értékelések megnyirbálása, hogy nem ötösével van számolva, hanem egyesével.
Összességében szerintem jobb volt a régi oldal.
Egy másik dolog: videokártyákat nézek, a lap aljára érve rámegyek a következő oldalra lapozás ikonra és utána nem a következő oldal jön be, hanem általános hirdetések, már nem a videokártyáknál marad. Többször is próbálkoztam, mindig ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Igen nálam az eddig is ment, viszont a sörtöréseket érdekesen csinálja.
szerkesztés után ha ki-enterezem a kérdéses sorokat akkor meg egyberántja az egészet...
Mondjuk nekem csak ennyi gondom van vele, egyébként tetszik és a mi a legfontosabb, hogy végre gyors!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Sicilian
addikt
válasz r3dsnake #5988 üzenetére
Szerintem az nálad beállítás volt, mert nálam nem így működött.
Vagy legalábbis tudtam egyből szekciót választani, most csak úgy, hogy visszalépkedek.Ami viszont tényleg nagyon rossz, hogy eddig egyből láttam az üziket és tudtam upolni, most elrejtik menük alá, stb. Miért kell ezt így csinálni. Kb. minden el lett baszarintva, ami jó volt és felhasználóbarát.
Az egész változtatás előtt tájékozódni kellett volna, hogy mihez kéne hozzányúlni/változtatni, hogy jobb legyen.
És erről a felhasználókat kellett volna megkérdezni, nem pedig 'x' számú agytrösztnek leülni egy asztalhoz és kitalálni, hogy hogyan is lehetne elbénázni a dolgokat.Jelen állapotában én is csatlakoznék a vissza a régihez, mert ez így nem felhasználóbarát és ez lenne, vagy lett volna a lényeg szerintem.
Arról meg már nem is beszélek, hogy ki a túrót érdekel az aprón az ajánló ilyen méretben és terjedelemben.
Engem a hirdetések érdekelnek nem a cikkek ezen az oldalon, ha hír akarok akkor a lapcsalád valamelyikére megyek, nem pedig az apróra. Bezzeg a hirdetéseket meg alig látni..nothing is true everything is permitted..
-
ablack
senior tag
Nekem kicsit érdekes ez az új képzelő. Ha olyan képet rakunk be aminek az alján a lényeg nem lesz valami szép. [kép]
A mobilos nézetben pedig szerintem egyáltalán nem praktikus hogy olyan nagy minden hirdetés és a hozzá tartozó kép a keresésnél hogy a telefonom 6" kijelzőjén kevesebb mint 2db hirdetés fér el, így rengeteget kell görgetni.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz adi mester #6015 üzenetére
mindjárt módosítjuk a leírást, de a lényeg, hogy ugyanúgy meg kell venni a limiten felüli hirdetéseket, mint eddig, csak 15 helyett szigorúbb, 8 a limit. ennyi hirdetése lehet valakinek egyszerre, ingyen, ha több kell, akkor minden ezen felüliért fizetni kell.
a listában szereplő dolgok pedig a konkrét hirdetésre vonatkoznak (nem pedig egy vásárlással az összes meglévőre), amire az adott csomagot megvetted.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
"Egy másik dolog: videokártyákat nézek, a lap aljára érve rámegyek a következő oldalra lapozás ikonra és utána nem a következő oldal jön be, hanem általános hirdetések, már nem a videokártyáknál marad. Többször is próbálkoztam, mindig ezt csinálja."
ez érdekes így most, mert javítottuk egy órája és nálam jó is, nem tudom reprodukálni, amit írtál.
-
1kisk81
csendes tag
"a listában szereplő dolgok pedig a konkrét hirdetésre vonatkoznak (nem pedig egy vásárlással az összes meglévőre), amire az adott csomagot megvetted."
Ok, de akkor miért van, a legfelső sorban, az ingyenesen kívül mindegyiknél az a felirat, hogy hirdetések száma "korlátlan", ha ez az adott hirdetésre vonatkozik!?
-
Kronos3000
senior tag
Eszem ágában sincs anyázni ahogy a bezárt topic végén szerepel.
Nem vadászom a bugokat ,simán belefér az elején.
Az új felület nem felhasználó barát.
Nem jó.[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
HÁZIGAZDA
válasz MitoGábor #6027 üzenetére
a sima, kézi up külön vásárlása igen. ingyenes hirdetéshez jár automatikusan, fizetőshöz meg jár időzítős is automatikusan. külön up-csomagokat venni nem lehet (megnéztük, hogy mennyire vette a nép külön, összességében minimálisan, ezért jutott az sms fizetés sorsára).
[ Szerkesztve ]
-
paulie093
csendes tag
Néhány dolgot vettem észre a keresés funkcióban:
- Min. ár és Max. ár mezők engedik szöveg beírását, ezt Javascripttel meg lehetne csinálni, vagy input type="number" vagy akármi
- ha pl. kiválasztom a budapesti hirdetésekre szűrést, majd a Gyorskeresés mezőbe írtakat módosítom, a megyére szűrés és a többi szűrőből törlődik a korábban beírt érték. -
félisten
Nem lett olyan rossz, a régi HA-t próbáltátok megvalósítani reszponzív formában.
Ami eddig leginkább zavar, hogy a privátokat már nem tudom egy kattintással elérni. -
adi mester
aktív tag
Szia.
Köszönöm a választ!Akkor ezek szerint 8 db ingyenes hirdetésem van és hozzájuk 8 db ingyenes up-om, amit akkor használok fel, és arra, amire csak akarok, 30 nap után pedig törlődik a hirdetésem.
A különböző csomagok pedig +250 / +490 / +790 Ft-ért csak 1 db hirdetésre vonatkoznak, tehát nem "hirdetéscsomagok" hanem 1 db "hirdetésre vonatkozó csomagszolgáltatás".
szerk.: Ha már 1 hirdetésre vonatkozik az ár, talán el lehet ereszteni egy 1 - 3 - 5 automatikus up lehetőséget is / nap, bár utóbbi meg lehet sok egy napra, ez csak az én észrevételem.Faja tisztába tettük a babát, nekem akkor egy fél éves prémiumtagság lesz a befutó, amivel 12 db hirdetést tudok futtatni egyszerre és 12 db upot tudok majd ellőni naponta.
Köszönöm a segítséget, jó munkát nektek!
Üdv.[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #6031 üzenetére
végiggondoljuk, hogy kirakjuk-e fixen a boríték ikont (de az most is működik, hogy ha újat kapsz, kirakja a rendszer és csak egyet kell kattintani).
-
Đusty
addikt
-
N€T0X|N
őstag
Nekem nincs különösebb bajom az új felülettel, pontosan tudtuk a Fototrend alapján, hogy mire lehet számítani (hiszen le lett írva, hogy előbb-utóbb minden oldal ezt fogja megkapni).
De.A jobb felső sarokban az ajánló viszont tényleg elég tróger (desktopon), rengeteg helyet vesz el az eddigi hasznos profil-gyorsmenü helyett. A tök se kíváncsi erre, hirdetéseket nézni/kezelni lép ide az ember.
Valamint a kép nélküli hirdetések brutál órmótlanul néznek ki ahogy a "nincs kép" elfoglal egy rakás helyet, ráadásul mobilon (WM10, Edge), még ki is lóg, ha megnyitok egy ilyen hirdetést.
Sent from my keyBoard
-
dr.Mura
tag
Hogy lehet a root-ban arra keresni, hogy Győrben (vagy Győr-Moson-Sopron megyében) milyen hirdetések vannak feladva?
Csak akkor tudok keresni, ha belemegyek egy területbe. Eddig az volt nekem az egyik legjobb feature, hogy két kattintással az összes közeli hirdetést láthattam.
Kérlek benneteket, tegyétek ezt vissza. Ez így számomra megszünteti az oldal hasznosságát (és ha megnézitek, eddig eléggé aktív voltam).
C8H10N4O2
-
nihil
tag
FELHASZNÁLÓBARÁTSÁGI JAVASLATOK
--a priviket egy kattal elérni tökjó volt, most menü, és...pfff - LÁTOM, MEGOLDVA
--a csillagozás rendszere lehetne globális az adott beszélgetésre.
Most megjelölök egy adott üzenetet a beszélgetésünkben, és azzal jelöli csillagosnak az adott beszélgetést. Ha ki akarom csillagozni a beszélgetést, mert már nem kell előre sorolva lennie, akkor keresgetnem kell azt a KONKRÉT üzenetet, amit megcsillagoztam, ami egy párszáz üzenetes beszélgetésben azért kemény szívás.
Simán a tiltás/törlés menü mellé egy csillagot, s le van vajazva, be sem kell lépnem a beszélgetésbe, hogy megjelöljem
--a részletes keresőből eltűntek baromi hasznos kritériumok, mint például a szűrendő szavakTEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
félisten
-
MitoGábor
tag
A boríték ikont kint hagyhatnátok fixen, ne csak akkor jelenjen meg, amikor új üzenet jön. Annyira kicsi az ikon, hogy sok vizet nem zavar, ha ott van.
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
Ganz-[HUN]
addikt
Éjjen! 60% reklám 40% Hardverapró. Imádnivaló!
On:
Az új piros rendszer szerintem nem a legjobb megoldás: rengeteg fontos információ hiányzik a pontok közül, amit eddig nagyon jónak találtam. Ráadásul, a jobb felső sarokban az összesítés kéznél volt, nem kellett lenyíló fül meg ilyen hülyeségek. Értem hogy haladni kell a korral és egy hónap múlva kb mindenki letojja, de a régi ha előtti ha után az új nagyon jó volt! Viszont gyakorlatilag az új ha egyet előre kettőt vissza kategória.A minimum az, hogy a régi értékelési rendszert visszaadjátok, mert az nagyon de nagyon fontos és hasznos volt. és szerintem mindeki így van vele.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
asdf_
veterán
A mobilarenas reszrol hasznalom a forumot, mert annak a szinei neznek ki normalisan. Aprokbol viszont a fotosak erdekelnek. Ramegyek az aprokra es megkapom a mobilos hirdeteseket. Ha mas hirdetesi focsoportot akarok, akkor klikkelni kell vissza a cimlapra-ra, es ott mar leklikkelhetem ezt:
Ez igy baromsag, minden hirdetesi focsoport (de batorkodnam fixen odarakni, barmilyen melyen van az ember) tetejen ennek ott kene lennie. Keves dolog van amivel jobban ki lehet boritani, mint a a folosleges klikkelgetes (igen, ha egyetlen folosleges klikk, akkor is, mert otvenezer juzernel az otvenezer folosleges klikk), En boldog leszek, nektek meg nem novelem a loadlevelt, es toltok le egy oldalt tokfoloslegesen (azt az ervet, hogy igy nagyobb a PI es tobb reklamot lehet megjeleniteni, kukazzuk, mert a vissza a fomenure klikkelesem egyetlen celja, a fotos focsoportra klikkeles, kvazi csolatasban celzottan megy annak leklikkelese, igy a klikkelj ide es kapsz egymillio forintot reklamot is siman atugranam, masodpercen beluli a ket klikk, emiatt folosleges egy oldalt legeneralni)
Lajkdisz:
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Üdvözlet.Az előző átállásnál(de inkább rossz felé állás) is nehezményeztem az eredményt, de ez most teljesen gyatra,használhatatlan.Ebbe(is)bele kell nyugodni, ilyen lett,ennyi sikerült..Ami a kérdésem lenne,hogy hol tálalom az értékelésemet? Köszönöm. Úgy érzem, hogy most jött el az ideje annak,hogy egyre kevesebbet jövök ide..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
őstag
válasz laci laci #6045 üzenetére
Értékeléseidet jobb fent, az avatarodra, majd a nickedre kattintva hozhatod elő. [link]. Az értékelések új rendszere miatt (1 üzlet = 1 értékelés) kisebb számot láthatsz, mint az előző oldalon, de egy értékelésed sem veszett el, mindössze 1 üzlet = 1 értékelés logika alapján lettek átalakítva.
"használhatatlan"
Erre erősen rácáfol, hogy ránézésre kb. ugyanolyan mennyiségben kerülnek fel ma is a hirdetések, mint az előző napokon, az előző rendszerben.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
laci laci
addikt
válasz proradeon #6046 üzenetére
Köszönöm a segítségedet. Ezzel az a gond,hogy egy kalap alá veszik a pc és a mobil használatot. Mobilról nem lehet deszkop változatra állítani és így egyszerűen semmit nem lehet érthetően átláthatóan megtalálni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Eztis_Aztis
tag
Helló hölgyek és urak.
Azt meg tudná mondani valaki, hogy most hol látom azt, hogy mennyien nézték meg a hirdetést?
Köszi. -
csakb
őstag
Sziasztok!
Lesz az aprós kategóriáknak RSS feedje?
Ez volt az egyik legnagyobb jóság a régi oldalon.Amúgy köszönet a munkátokért, nekem tetszik az új dizájn!
-
őstag
válasz Eztis_Aztis #6048 üzenetére
Egyelőre sehol. Valószínűnek tartom, hogy már fel van véve a javítandó ill. pótolandó dolgok listájára, mert már sokan jelezték, hogy hiányolják ezt a funkciót, ami az előző oldalon létezett.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest