- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
nem vagyok nagy szaki... de talán ha újrafordítod forrásból (na erre rá fog menni jópár perced, meg kell hozzá egy csomó -dev csomag), akkor jobb lesz
a fordítás nem nagy dolog jó esetben, leszeded a forrást, kitömöríted (Midnight Commanderrel, ha parancssorozni nem akarsz mikor nem muszáj), belépsz a könyvtárába, aztán ./configure-t szólsz. Nézed, hogy megáll-e és ha igen, mit ír. Ha kér vmit, telepíted a csomagot és újra. Ha a configure elégedett, akkor írod, hogy make. az jó esetben lefordít mindent. aztán root-ként mászol oda, és ''make install''-t szólsz, akkor telepít.
bénaságból vagy nem, én is így jártam suse 9.2-vel, most megy.
szerk.: kicsit várj még, mert biztos van egyszerűbb megoldás, hátha megjön egy guru és mond egy 1soros parancsot, amitől minden szép és jó lesz ;-)
szerk. II.: jószokásomhoz híven most néztem meg a hsz-od dátumát... hát igen, vlsz már rég megoldottadbocsi...
az a ''valami'', ami miatt a régebbi kopete nem megy, a micro$oft egy tipikus ''cseszegessük a felhasználót csak mert nincs jobb dolgunk'' szrsága. a kopete-oldalon is sztem írják, pontosan mi történt. megismételni szerencsére nemigen fogják, mert sok értelme nincs, most, hogy van Webmessenger.
Azért ha már itt vagyok, hadd reklámozzam a Skype-ot. msn-nél sokkal jobb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest