Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
feldobok egy (szerintem) valós problémát, nem azé nem tom a megoldát mee LÁMA vok.... Szo: Ugye, pölö én eddig még csak a DEBIAN SLIK ('97) -et használtam meg elötte némi RedHat-ot, de a DEBIANba mélyettem bele jobban....
De jaz böszme nagy ... hozzáértést kövtele keményen... pölö DSELECT
szo: debian felraktam, a LILO-t a DEBIAN particiójának BOOT RECORD-jaba raktam be....
mer ilyenko csak azt a particiot kell aktivvá tenni, h a LILO jöjjön beEeeEEEEeEe
Az UHU nekem igy el se indul, mindenképp az MBR-be kell rakni, amit a legközelebbi vindóz (all in vánderz) installás felülir, me há mié ne, windóz...
DEBIANnal CD1 be, boot from CD, kérté PROMPTot, oszt megmontad hogy
dev/hda1/ bla bla blala (régen volt), én onnan behuzta akkor a rencert,
amikor meg bejött beirta a prompt után, hogy LILO, oszt megint helyreált a béke,
a lilo beirta magát az MBRbe, ha oda kellett...
De az UHU CD bootnál nincs PROMPT, vagy csak én voltam looser? és nem vettem észre?
Gondolom a köv.-be lesz má....
áj hét vindóz, de muszáj ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Gamer PC /// Ryzen 5 2600 // 1660 Super // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest