Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz God Vazzeg #8434 üzenetére

Jó, de te csak azt használod. Már ott probléma van, hogy ami utorrentbe 100%, és megadom a letöltési mappát ahol ott van a 100%, akkor is 0-ról kezdi. Az kell még hogy kitöröljön nekem valamit. Én azt szeretném, hogy ne szüneteljen a torrent addig,m amíg Linuxban vagyok, hanem folytassa! Ne újrakezdje, nem akarom újra letölteni ami már le van. Nem kell ahhoz átnevezni, utorrentbe is beállítom, hogy ide tegye a .torrent fájlokat, eminnen betöltse a .torrenteket, és amoda töltse a fájlokat. Ha felismeri, hogy hány % van kész, mindegy, hogy el van-e különítve, hogy kész, mert nem kezdi 0%-ról. utorrent azt csinálja, hogy hozzáadom a totrrenteket, leellenőrzi, hogy a letöltési mappában meg van-e már, hány %-a van meg, és onnan folytatja, vagy ha kész, nem folytatja, csak seedeli. Ettől függetlenül még lehet választani, hogy a kész torrenteket áthelyezze valahová. Lényeg, hogy olyan kell linuxon is, ami ellenőrzi, és folytatja, nem előről kezdi, és amit utána az utorrent is tud folytatni, és akár linux alatt akár windows alatt kezdek tölteni valamit, automatikusan hozzáadódjon, és folytatódjon itt is ott is. Azért írtam az NTFS-t, hogy nem-e amiatt tűnnek el a kiválasztott, mentett mappák? De ha amiatt van, akkor is muszáj NTFS-en lenniük.

Új hozzászólás Aktív témák