Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andatti

senior tag

Köszönöm a válaszokat.
    Bocsi, h ilyen lassan haladok, de...
    Szóval még mindig azon filózok, hogy BIZTOS felmegy-e rá a 64 bites linux... próbáltam valami online chek oldalt keresni, de nem sikerült...

A mellékelt kép mutatja, hogy ez a proci x86-os... és ninc-s ott zárójelben, hogy tudja a 64-et (is)...

Az X86 family 6 model 23 ... 2294 Mhz processzor verzió (lásd a képen) "aggaszt", hogy ez nem lesz jó a 64 hez...

Az ISO képfile-al nincs gondom már. volt egy win10-es telepítő pendrive-om, azt elhánytam, nem találom, de van másik, majd azt leürítem és akkor feldobom oda...

Csak, ha mégsem lesz jó, akkor úgysem fog csinálni semmit és kereshetek egy nem túl régi 32 bites valamilyen linuxot... A Puppit dobta még ki a google, de az mintha 2014-es lenne, és telepítő fájlt ahhoz sem találtam, csak említést...
    Azért péntek 20h-ig jó lenne valamit feldobnom, szóval hátha összejön vmi...

Bár az 1366x768 képpont a max felbontás és már 10-20 perc után fárasztó... Ha nem lehet rajta változtatni, akkor nem biztos, hogy érdemes vesződni vele, mert a betűk is zavarnak, megnehezítik az olvasást. Pedig épp emiatt lenne majd használva, hogy sokat írjak rajta... [kép]

Új hozzászólás Aktív témák