Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #37861 üzenetére

Nincs nekem veled semmi bajom, csak a blogoddal történő tobzódásod után nem értem, mit keresel itt? Ott leírtad egyébként, hogy ezekben a topikokban annyira nem segítőkészek az emberek, hogy 2 éve nem is jársz ide, holott csak a Manjaro topikban 100 hsz helpet kaptál és a blog előtti hetekben is írtál oda. Szóval a blogoddal arculköpöd az itteni Linuxos segítők nagyrészét, mint ha ők tehetnének a folyamatos bénázásaidról és mellesleg azzal a 2 évvel még igazat se mondtál. Miért írsz olyan blogot, amit azok is olvasnak, akik tudják, hogy tele van hamis állításokkal?

Az sem zavar, hogy szinte mindenki egyetértett, hogy használj inkább Wint és húzz el a Linuxból, ha csak szidalmazni tudod, még fizették is volna a licenszdíjat.

Engem rohadtul nem érdekel hány helyen írogatsz még, csak a Linuxos topikokkal foglalkozom és ott kifejezetten bosszant, ha megjelensz, a leírt okok miatt. A saját segítő hozzászólásaimat sem felhánytorgattam, csak jeleztem vele, hogyan állsz a segítőkhöz és magához a Linuxhoz, értem én, hogy semmi nem úgy jön össze, ahogyan megálmodod, de erről nem mások és nem a Linux tehet. Én csak örülök, ha bárkinek valamiben segítek, mert minden hsz-em megírása előtt utána nézek a dolognak és ezáltal tanulok egy csomó olyan dolgot, ami bővíti a tudásszintemet, ki tudja mikor kell olyan disztrót használnom, ami nem nagymama-disztró....ezért írtam még akkor is neked, amikor már elküldtél többször is melegebb éghajlatra. :DDD

Ezekkel a magánéletre célzó megjegyzéseiddel nem foglalkozom, magadat minősíted vele. ;) Az IQ-m meg fene tudja mennyi, de 70 alatti értékkel már önálló mondatokat nem képes megfogalmazni a delikvens, szóval biztosan nem 19. A hülye listáddal meg ne fárassz, annyira nincs sok szabadidőm. :N

Egyszóval újra leírom, hogy nem beléd kötöttem, főleg nem személyes jellegű tetüsködéssel, hanem a közösség elleni negatív tobzódásoddal nem tudok megbékélni. Szóval valóban felesleges volt ide bármit írnod. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés