- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #37861 üzenetére
Nincs nekem veled semmi bajom, csak a blogoddal történő tobzódásod után nem értem, mit keresel itt? Ott leírtad egyébként, hogy ezekben a topikokban annyira nem segítőkészek az emberek, hogy 2 éve nem is jársz ide, holott csak a Manjaro topikban 100 hsz helpet kaptál és a blog előtti hetekben is írtál oda. Szóval a blogoddal arculköpöd az itteni Linuxos segítők nagyrészét, mint ha ők tehetnének a folyamatos bénázásaidról és mellesleg azzal a 2 évvel még igazat se mondtál. Miért írsz olyan blogot, amit azok is olvasnak, akik tudják, hogy tele van hamis állításokkal?
Az sem zavar, hogy szinte mindenki egyetértett, hogy használj inkább Wint és húzz el a Linuxból, ha csak szidalmazni tudod, még fizették is volna a licenszdíjat.
Engem rohadtul nem érdekel hány helyen írogatsz még, csak a Linuxos topikokkal foglalkozom és ott kifejezetten bosszant, ha megjelensz, a leírt okok miatt. A saját segítő hozzászólásaimat sem felhánytorgattam, csak jeleztem vele, hogyan állsz a segítőkhöz és magához a Linuxhoz, értem én, hogy semmi nem úgy jön össze, ahogyan megálmodod, de erről nem mások és nem a Linux tehet. Én csak örülök, ha bárkinek valamiben segítek, mert minden hsz-em megírása előtt utána nézek a dolognak és ezáltal tanulok egy csomó olyan dolgot, ami bővíti a tudásszintemet, ki tudja mikor kell olyan disztrót használnom, ami nem nagymama-disztró....ezért írtam még akkor is neked, amikor már elküldtél többször is melegebb éghajlatra.
Ezekkel a magánéletre célzó megjegyzéseiddel nem foglalkozom, magadat minősíted vele.
Az IQ-m meg fene tudja mennyi, de 70 alatti értékkel már önálló mondatokat nem képes megfogalmazni a delikvens, szóval biztosan nem 19. A hülye listáddal meg ne fárassz, annyira nincs sok szabadidőm.
Egyszóval újra leírom, hogy nem beléd kötöttem, főleg nem személyes jellegű tetüsködéssel, hanem a közösség elleni negatív tobzódásoddal nem tudok megbékélni. Szóval valóban felesleges volt ide bármit írnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest