Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

Sziasztok!

Meguntam a KDE-t aztán gondoltam ha már váltok adok egy esélyt az Ubuntunak ismét, a 16.04-et nagyon szerettem, futólag szoktam is használni itt-ott, szóval tudtam kb. mire számítsak. Azért van pár meglepetés, ezek között ott van a Snap, de azt mondjuk kikerülöm, azt sem értem miért ilyen problémás a multimédiás billentyűk kezelése (be kellett álltítani kézzel, illetve a Chrome alapú böngészőkben is tiltani kell ezt a funkciót, hogy ne lopják el a fókuszt), viszont amit teljesen nem értek hogy miért nem megy az ablakváltás a drag & dropnál. Rá akarok húzni egy fájlt a nautulisból a böngészőre és hiába áll a dokkolón az ikonján, nem vált ablakot. Ha nem teljes képernyős akkor persze megy, de az ikonra nem hozza elő. Ötlet? Illetve van valami nautilusba épülő akármi ami tud képet konvertálni? Az image-converter csak ezt nem tudja (png-jpg), ezen kívül mindent.

Ja még egy fontos: Opera widevine megy valakinek? Manjaro KDE alatt elég volt a Chrome-ot telepíteni, itt vért pisilek és akkor sem megy (az Opera fórum már megvolt).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés