Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

No, úgy néz ki, többedik próbálkozásra sikerült elindítani. De a frissítési próbálkozások elsőre nem sikerültek, a libc6 csomagot és függőségeit nem akarta telepíteni, ilyen cuki hibaüzenetekkel:

Az egyik nem sikeres alapkonfigurálásnál a beállítható extra szoftverforrásoknál nem látszódtak a Canonical tárolók, viszont f:// és CD-forrás igen. Utóbbiban 4.10 Warty Warthog névvel volt telepítő. :DDD
    No, de, végül – mint írtam – sikeres volt az alapkonfigurálásnál, elindult a rendszer. Gondoltam, frissítek. Ő meg azt mondta: ne tedd! Az előbbi hsz-ben beírtakon kívül még volt egy hibaüzenet, melyben a libc6 és függőségei régiségére utalt. Önmaga is az apt -f install-t ajánlotta, de szart megcsinálni. A libc6-nak valami 3-as verziója volt és 10-est kellett volna. Gondoltam, nyomok egy apt install libc6-ot meg a többit. És lőn! Felrakta a 10-est, frissítette az adatbázist, utána a csomagokat és minden rendben. A többit meglátjuk. Egyelőre hagyom, csak az adatokat kellene átmásolni az előző gépről, amit mintegy végszóként, múlt héten, éppen aznap, amikor ezt a gépet megrendeltem, lelöktek az asztalról és szerintem a HDD beállt, mint a szeg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés