Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Unteroff

aktív tag

Üdv!

Nem tudom hogy jó helyre írok, de itt megkérdem, külön "melyik OS-t válasszam" topicot nem találok.

Elővettem a régi Asus X58c laptopomat (1,2 Ghz egymagos celeron (1,5 Ghz boost), 2 GB RAM és valami SiS integrált vga), kb 2006-os gyártmányú fenevad... :D

Eddig Xp volt rajta, próbáltam Win 7-et és 10-et is rakni, de egy rakás driver nincs rá, illetve elég kevés az erőforrás, hogy jól működjön, de most már az Xp is lassú rajta. Keresnék rá egy nagyon pehelysúlyú OS-t, ami elmegy ennyivel, és megy rajta a Chrome vagy Firefox, vagy valami más böngésző. A lényeg hogy megbírkozzon a korlátolt erőforrással és lehessen rajta netezni.
    Tudtok ajánlani valami jól működő OS-t?

Találtam egy Slax nevű OS-t, egész jól ment a gépen, magyarúl is van, csak sajnos usb-ről bootolásnál tovább nem tudtam eljutni, rászeretném telepíteni egy USB-ről a merevlemezre, csak nem találok rendes leírást. A laptopon már nincs semmi, Xp telepítővel megformáztam.

Van egy modernebb, jobb laptopom, csak azt szervízbe kellett adnom, illetve mobilról nehéz netezni, addig meg a régit használnám, ameddig még bekapcsol.

Előre is köszönöm a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák