Új hozzászólás Aktív témák

• fecus

őstag

Feltettem az Ubuntu Mate 16.04-et. Néhány problémám maradt, úgy tűnik mind a DE-hez kötődik.

1, Virtualbox 5.018 az ubuntus tárolóból, windows7 vendég: Ha teljes képernyőre váltok az a kis kezelőpanel ami alul szokott lenni a képernyő közepére ugrik és megmarad a felső panel a normál desktopról. 12.04-en, ugyanez a vendég gép, ugyanezen verziójú virtualbox működik rendesen. (még fent van a régi rendszer ha gond volna)

2, Néha az egész desktop megváltozik. A plank nem rejt többé és más alapja lesz. Picit más árnyalatra és karakterformára vált a panel. Ki- , bejelentkezés visszaállítja.

3, A bejelentkezéskor a jelszó ablak villan egyet pár másodperccel a megjelenés után. Ha addig elkezdtem írni a jelszót akkor az elveszik. Olyan mintha elindulna és pár másodperc múlva újraindulna. Ez a Light DM?

4, Simple Scan fájl mentésekor kiír 124 bájtot aztán csak az erőltetett kilépés maradt.

Nem panaszkodni akarok, csak ha valaki már találkozott bármelyikkel, hátha tud megoldást. Már gugliztam 3 napot péntek óta és nem találtam a megoldást.
    Azt meg tudjátok mondani melyik hibának melyik logban keressem a hibaüzeneteit?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés