Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz cubix #19447 üzenetére

Nos, én azokat böngészőből szoktam.A régi youtube videók alatt azt értettem, hogy ha lassú volt a neted, akkor is láttad a csíkot, hogy tölti befelé, és ha szaggatott volna, akkor szüneteltetted, és ha végig ment, vagy lett annyi előnye, hogy végigmegy mire lejátszódik akkor nem szaggatott. A mostani youtube semmiképp nem töltődik be teljesen előre. Én olyanokat játszok le lejátszóvak, amiket amúgy le kéne töltenem, hogy lejátsszam. VLC teleopítésekor legalábbis Windows alól települt egy Firefox plugin vagy mi, de az sem, és a külön VLC-ben megnyitott fájl sem töltődik ha szüneteltetem. Így, ha a sávszélességgel goindja van, hiába várok. A PotPlayert használom Windowson, ez folyamatosan tölti, plusz ebben beállíthatok DP2-őt ami nekem fontos a DVD lejátszóm(erősítőm) ezt ismeri. Viszont Ubuntun nem működött wine-ban. Egyenlőre az mpv-t használom az egyszerűbb megnyitás miatt, meg mert a gnome mplayer mindig befagy. És mivel a linkre rákattintok jobb gombbal, kikeresem a hivatkozás címének másolását, kikeresem a Terminált, megnyitom, beírom, hogy mpv egy kettes billentyűkombináció jobban kézreállt volna, de az egy kattintás is jobb, mint még ott is kikeresni a beillesztést.

Új hozzászólás Aktív témák