Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz #16695808 #1878 üzenetére

Látszik h megint nem olvastad el, amit írok, és így reagálsz. ;)

Írtam az előbb: levettem a mikrofon némításról a pipát. Sőt, fokozatosan csúsztattam a próbahívás alatt, miközben a mikibe beszéltem, de a teszt szerint is néma "vagyok". Én hallom a másik user hangját, amikor vele teszteltem, de ő nem hall engem, ahogyan a próbahívás (teszt) sem.

Mint jeleztem, én is elsősorban beállítási gondra gyanakszom, főleg én is miki kapcsán. De mondom, még mindig nem jöttem rá, hol a bibi a beállításoknál.

Hangkártya egyébként nem lehet gond, mivel windows-on anno frankón tudtam telefonálni skype alatt, ugyan ezen mikrofonommal, kb 3 évvel ezelőtt, amikor még windows -t online használtam.

Amire tudok még gondolni: kb fél éve tettem fel Lucid verziót ubiból, és azóta már több mixer-t is installáltam, de teljesen uninstalláltam, mire a nekem tetszőt fennhagytam, a Gnome Alsa Mixer-t. Esetleg nem uninstallálta rendesen a rendszer a többit (?) Ennél fogva a linuxom miatt is lehet a gond, bár nem annyira valoszinu, mivel még anno, 8.10 -es ubuntu -n is ugyanez a skype problémám volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés