Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Sziasztok!
Egy Apache, PHP problémám lenne. Gondoltam, hogy otthon is belefolyok kicsit a honlapfejlesztésekbe (céges gépen Win alatt megy). Itthon Ubuntu 8.04-et használok, nagyjából alap, csak a szükséges programokkal. Itthon nincs is szükség többre.
A telepítés a synaptics-en keresztül zajlott, rendben le is ment az Apaceh/PHP/MySql trió. Ha beütöm a localhost-ot, jön is az "It works!" felirat
Aztán felmásoltam egy könyvtárba az új fejlesztésemet, ami semmi nagy extrát nem tartalmaz, csak session-öket használó php, illetve egy template eszközt (patTemplate).
Először az írta ki rá, hogy forbidden (403-as hiba).
Ezután adtam a saját felhasználómnak jogosultságot a //var/www mappára. Utána elindult, de valamilyen permission hibát jelez a php 0-dik sorában. Ez mi a fene lehet?
Este otthonról majd bemásolom a teljes hibaüzenetet.
Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest