Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Sikerült megoldani bár nem volt egyszerű.Viszont észleltem egy érdekes dolgot.Kábeltévés autómatikusan kapcsolódó netem van.Eddig sehogyan sem tudtam Ubuntut belőni hogy menjen rajta a net.Pedig már minden lehetőséget kipróbáltam.Itt is kaptam tippeket (utólag is köszönet érte
) más oldalakon is de semmi nem segített.Kíváncsiságból felraktam a 2.1 UHU-t, meglepődve láttam azon egyből állítgatás nélkül megy a net.Egy másik fórumban írták hogy valószínű azért volt gond mert fenttartotta magának a Win az ip-t de ezt ez a Linux kilőtte.(Ez nem tudom mit jelent nem vagyok tapasztalt Linuxos).Szerintük ezért nem működött eddig a netem semmilyen beállítással.
Viszont mióta ez fent volt azóta próbáltam Ubuntu-t,Kubuntu-t is mindkettővel azonnal megy a net.Abszolút semmit nem kell állítgatni rajta.Telepítés után azonnal szépen megy.Ezt azért írtam le mert láttam itt régebben, hogy másoknak is voltak hajszálra ugyanilyen problémái az Ubuntuval + kábel net-tel.Próbáljátok ki hátha nektek is megoldja a problémát.

Aktív témák
- Bundle topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Klaus Duran: RCS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus Vivobook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) más oldalakon is de semmi nem segített.Kíváncsiságból felraktam a 2.1 UHU-t, meglepődve láttam azon egyből állítgatás nélkül megy a net.Egy másik fórumban írták hogy valószínű azért volt gond mert fenttartotta magának a Win az ip-t de ezt ez a Linux kilőtte.(Ez nem tudom mit jelent nem vagyok tapasztalt Linuxos).Szerintük ezért nem működött eddig a netem semmilyen beállítással.