Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Logokat néztem, nem láttam semmit ami a hibára utalna. Minimal install-al volt telepítve. Tehát a netről szedett mindent. De ez egy hónapja volt. Azóta semmi olyan beavatkozás nem volt ami ezt a hibát előidézte, szerintem. Tegnap újraindítottam megint letiltotta. Parancssorba: dhclient eth0 Megint visszajött. Ezek után letöltöttem a dhcdbd, dhcpcd és netorkmanager csomagot. Networkmanagerrel azóta megy a net. Hogy eddig mitől volt net(dhcdbd hiányára gondolok)nem tudom.
Szerk: A modem hálókártyával van összekötve(UPC). Átdugtam USB-re, fel is ismerte, de alapban tiltva volt, és így sem tudtam engedélyezni.

Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Borderlands 4
- Építő/felújító topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest