Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
1. Desktop PC
2. Asus X1600Pro PCIe
3. Hardy Heron 64bit
4. Gnome
5. EnvyNG-vel telepítettem ATI proprietary drivert.
Compiz effekteket kikapcsoltam.
Képernyővédőt kikapcsoltam.Hiba: 3D alkalmazásoknál a képernyő használhatatlan, tulajdonképpen vertikálisan kettőzve jelenik meg, alig kivehetően a tartalom. Nehéz leírni, hogy néz ki, ezért nemis tudok jól rákeresni sehol. Igazából nem is sikerül onnantól már semmit megnyomni, ctrl-alt-backspace után minden jó. 2D alatt nincs gond. Windows alatt nem volt gond.
A Frets on Fire alatt is gond van, ezt csak tesztnek próbáltam, mivel a többiek Wine-os alkalmazások lettek volna. Most éppen végigment a Sectoid szám, de a legvégén kilépett a játékból.
A glxinfo, fglrxingo eredményeket másoljam be? A glxgears fut (5-6000fps körül), az effektek kikapcsolása előtt egy fehér csík is futott benne föl alá.
Az xorg.conf-ban az OpenGLOverlay volt gyanús nekem, de már utánaolvastam.
Most kezdem azt hinni, hogy ez mégis Wine hiba.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest