Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
1. Desktop PC
2. Asus X1600Pro PCIe
3. Hardy Heron 64bit
4. Gnome
5. EnvyNG-vel telepítettem ATI proprietary drivert.
Compiz effekteket kikapcsoltam.
Képernyővédőt kikapcsoltam.Hiba: 3D alkalmazásoknál a képernyő használhatatlan, tulajdonképpen vertikálisan kettőzve jelenik meg, alig kivehetően a tartalom. Nehéz leírni, hogy néz ki, ezért nemis tudok jól rákeresni sehol. Igazából nem is sikerül onnantól már semmit megnyomni, ctrl-alt-backspace után minden jó. 2D alatt nincs gond. Windows alatt nem volt gond.
A Frets on Fire alatt is gond van, ezt csak tesztnek próbáltam, mivel a többiek Wine-os alkalmazások lettek volna. Most éppen végigment a Sectoid szám, de a legvégén kilépett a játékból.
A glxinfo, fglrxingo eredményeket másoljam be? A glxgears fut (5-6000fps körül), az effektek kikapcsolása előtt egy fehér csík is futott benne föl alá.
Az xorg.conf-ban az OpenGLOverlay volt gyanús nekem, de már utánaolvastam.
Most kezdem azt hinni, hogy ez mégis Wine hiba.
Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Android szakmai topik
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs