- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
radírfej
senior tag
sziasztok!
ismerkedek/nék az ubuntuval, 8.04-et windowson keresztül felraktam...
mivel nem vagyopk egy power user (azaz kb az ovitól windowst használtam), ezért már az alapoknál elakadtam.
pl hogy szélessávú jelszót és login nevet igénylő netet hogyan állítom be... a kapcsolatoknál a három opcióból nem jutottam dűlőre...
aztán ami gyanús, hogy állandóan 80% felett a prociterhelés... miért? (1.4 Banias, 1gb ram, ati RS200M - apropó, ehhez az IGP-hez sem tudtam még drivert találni...)
az már csak hab lenne a tortán ha a második képernyőt is tudnám használni, mert az most sötét, nem tudom honnan elővarázsolni (valószínűleg ehhez kéne driver...), plusz a microsoft wireless comfort egér+billentyű kombóm sem akaródzik menni, ehhez is valószínű driver kéne, kutatom.
szimpi az oprendsze, csak valahogy annyira még nem értjük egymást.
please help me.
Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest