Hirdetés
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv
egy problémám lenne, illetve nem is olyan nagy probléma, de ha van rá megoldás, akkor szívesen megbütykölném a rendszert...
szóval az lenne, hogy a szerveremen állandóan futnak a torrentek (azureus 2.5.0.4), és főleg feltöltögetek, a feltöltési sávszélességem szinte mindig maxon ki van hajtva.
ilyenkor ha pl. távolról be akarok lépni a szerverre, mondjuk vnc-vel, vagy ssh-val vagy ftp-vel vagy akárhogyan, akkor ugye iszonyat lassú minden, mivel a torrent fogja a sávszélességet.
olvasgattam, hogy valahogyan lehet traffic control-al (tc) prioritásokat beállítani a különféle programokhoz, de még csak azt tudtam elérni, hogy sfq queue-t állítottam be, így egyenlő arányban osztja fel a sávszélességet a különféle programokhoz.
ez még nem az igazi, de jobb, mint a semmi. én azt szeretném, hogy a torrentek alacsony prioritást kapjanak, azaz ha nincs más program, ami használja a sávszélességet, akkor menjenek maxon, de viszont ha pl. felmegyek a gépre vnc-vel, olyankor a vnc kapjon annyi sávszélességet, amennyit csak akar, és olyankor a torrentek csak a fennmaradón fussanak.
ezt meg tudom valamilyen queue-vel csinálni, és ha igen, hogyan?ja és az azureusban van "auto speed", ami pont ezt csinálná, de az valahogy nekem nem működik rendesen.
Aktív témák
- Steam topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topic
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- Hardcore café
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Battlefield 6
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest