Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
feltettem (én is) a Kubuntu Hardy bétát, és akadt vele pár gondom:
- sokkal halkabb a hang, mint Gutsy alatt, minden maximumra van csavarva (a hangfalak is), és mégis olyan középhangerővel szól csak. írták egy fórumon, hogy a pulse audio csomagok eltávolítása megoldotta, de van más megoldás is vajon?
- nem működik a Skim... illetve fut, de nem lehet nyelvek közt váltogatni, ha ba lgombbal rányomok, akkor egy üres menüt dob fel (itt kéne legyen felsorolva az összes beviteli nyelv)
- FF 2 folyton lefagy (belépek a preferencesbe és lefagy például), nem jegyzi meg az ablakbeállításokat
- amióta feltettem más lokalizációkat teljesen össze van kavarodva a nyelvi beállítás. angol rendszert szeretnék, amiben van kínai lokalizáció, meg esetleg magyar. installkor angol lett kiválasztva, aztán feltettem a magyart és a kínait is. azóta a főmenü csak kínaiul hajlandó megjelenni, akármit akárhova állítok, a többi menü és ablakfelirat meg vegyesen a három nyelv közül...van valakinek valami tippje, hogy miért nem mennek rendesen?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- PH! Darts
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest