Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
Aktív témák
-
petersonal
tag
Hát köszi hogy segitesz
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.
De odáig már eljutottam hogy terminallal kicsomagoltam ezt a madwifi-0.9.4.tar.gz-t.
mikre nem vagyok képes
vam benne install meg readme is de nem sokat értek belőlük
Most irok egy pl-t van benne egy ilyen: make KERNELPATH=/usr/src/linux-2.6.3 ez igy jól hangzik meg minden de ki tudja mitcsinál, nem akarok kisérletezni melyik parancs mit csinál végén még elrontok valamit.
Ha ez segitene itt az install [link] és a readme [link]
ui. a linkek jók csak néha szarakodik a szerver pl most nekem se hozza be de jól vannak beirva tuti
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.