Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Sziasztok!
Miután a suse 10.3 lassúságát meguntam, elhatároztam, hogy felrakok egy ubuntut, de még nem vágom, hogy melyik fajtát lenne érdemes.
Amit a weblapról kihámoztam az a következő:
- Ubuntu - Gnome ablakkezelő
- Kubuntu - KDE ablakkezelő
- Xubuntu - Xfce ablakkezelőEzeken kívül van valami lényeges különbség?
(Nem olvastam el mindent, mert sok rizsával találkoztam.
)Ami még érdekel, hogy pl. ha a xubuntut használom, akkor milyen korlátozásokkal kell számolnom a Gnome, vagy a KDE-hez képest? A csomagkezelőből ettől még fel tudom rakni azokat a KDE csomagokat, ami pl. a Ktorrenthez kell?
Még nem vagyok nagy spíler a témában, ezért a kérdés.
Egy PII-400 procis gépre, amiben 256MB ram van melyik ajánlott? (torrent menne rajta, és valami DC++ kliens)
Ápropó: többszálú letöltést támogató DC++ kliensről tudtok linux alá??Kösszi!
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)