Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
.:GoliBali:.
üzenetére
és milyen pluszt ad a 64 bites rendszer? mert jó közelítéssel pluszt semmit. nem lesz gyorsabb, nem fog egyszerre több dolgot csinálni, nem fog kevésbé melegedni... viszont driverekkel meg zárt cuccokkal lehetnek (és vannak is) gondok. nem véletlen, hogy hozzáértők, és régi linuxosok se teszik fel szívesen. én se. pedig nekem is 64-bites gépe(i)m van(nak).
a konkrét kérdésedhez hasonló gondom nekem is van, beállítom az 1680x1050 felbontást, megy is tökéletesen, el is menti (elvileg) az xorg.conf-ba, de restart után a régi felbontás fogad.
az a tippem, hogy lehet, mégse menti/tudja elmenteni, csak nem szól

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest