- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
God Vazzeg #47126 üzenetére
... elméletileg. Korábbi kernel frissíytéseimből tanultam. Frissít egy halom csomagot is, és utána már választhatom én a régi kernelt... Ezért is mentek inkább. Ugye van az a mondás, hogy két féle PC user van: az egyik, akinek van mentése, a másik idióta
Igazából nem a reinstall miatt, mert az megvan hamar, hanem mobilnetem van, és újrarakni + frissíteni. újra letölteni a kedvenc progijaimat az sok azért.Jah, amúgy: Mandriva. Kipróbálom. Külföldi fórumokban olvastam, h igazi kezesbárány. Szinte semmit nem tudok róla, de ez nem tarthat vissza
Valaki ismeri/véleményezné esetleg?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest