Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
jochen
üzenetére
Hát, megnéztem ezt az LMDE-t én is, de sajnos a 201012-eset szedtem le mert nem figyeltem és az van felül. Ez eddig használhatatlan volt. Valamiért Casperrel csinálták a Live-ot live-boot helyett, ezért máris felkeltette a figyelmemet. De sajnos nem Hybrid ISO-ról van szó, így kénytelen voltam egy DVD-t megírni neki. Telepítés után frissíteni nem lehet mert az töréseket generál, a Rendszermenttet meg nem lehet felrakni, mert a Gambas telepítése leszedné a fél rendszert. Ráadásul még a Firefoxot sem lehet elindítani, annak is van valami hibája.
Na mondjuk ez mind érthető, hiszen sokat frissült a testing tároló azóta, ezért most lecsekkolom az újabb telepítőt is.
Aktív témák
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest