Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
részemről kicsit kiegészíteném és korrigálnám.Az ubuntunak elég összesen egyetlen 1 ext3-as filerendszer(más fájlrendszert is használhatsz, de ez javasolt)ugyan is képes fileba is swappolni.de a javaslatom a következő.ha az egész vinyót az ubi kapja akkor 20giga a gyökérnek( / ) 99giga a home mappádnak ami a windowsos "D meghajtó" megfelelője( /home ; itt tárolhatod a cuccaidat és jónéhány beállító filet mert formázáskor nem kell törölni a tartalmát) és hagyj 1gb-ot swap-nak.tudom a gyakorlatban a 120gigás winyó nincs 120, ha pontosan leirod a méretet akkor én is lerom a pontos méreteket
nekem a rendszernek ( / ) 5giga van adva de még nem sikerült megtöltenem még mindig másfélgiga helyem van, pedig már 2hónapos és sok szemét lehet rajta
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest