- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Szerintem nem csak én vagyok ilyen hülye, hogy költöztetni akarom a rendszerem, és mivel ezek külön partición vannak, miért ne lehetne egy pipa hely, hogy maradjon a helyén mondjuk a /home? Lehetne mondjuk mindegyik alatt egy ilyen pipa lehetőség

Na adtam a /home-nak egy 200GB-os particiót (egy ekkora ata winyó személyében) már pörgeti a program átfele

fstabot lehet kézzel szerkeszteni? Úgy tudom nem célszerű, mert saját szintaktikája van, adatok közt tabulátor, stb.. Ha esetleg lehetne programmal szerkeszteni, az lenne a legjobb.. Van erre valami progi?

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest