- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Aktív témák
-
bsh
addikt
én egyszer felraktam próbaképp a 64bites 7.0.4-et (amd64-est), nem votl vele gond semmi, bár nem is nagyon szórakoztam vele komolyabban. az biztos, hogy nagyon észrevehetően nem gyorsabb 64biten. esetleg valami spéci alkalmazás esetén lehet, hogy észrevehető, de annyira nem vettem észre.
sokan írják fórumokon, hogy gondok vannak 64bites szoftverekkel meg driverekkel, nekem nem volt semmi gond. de mondom, nem is nagyon merültem bele.
szerintem rakjátok fel, állítgassátok be frankón és próbáljátok ki, és ha esetleg nem tetszene, akkor le lehet venni és felrakni a 32-bitest.mod: mondjuk azt elfelejtettem írni, hogy ez asztali gép, a kollégádé meg laptop, azt nem tudom, laptopokhoz mennyire vannak 64bites driverek?! ki kell próbálni, azt mondom.
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest