Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Aktív témák
-
bsh
addikt
én egyszer felraktam próbaképp a 64bites 7.0.4-et (amd64-est), nem votl vele gond semmi, bár nem is nagyon szórakoztam vele komolyabban. az biztos, hogy nagyon észrevehetően nem gyorsabb 64biten. esetleg valami spéci alkalmazás esetén lehet, hogy észrevehető, de annyira nem vettem észre.
sokan írják fórumokon, hogy gondok vannak 64bites szoftverekkel meg driverekkel, nekem nem volt semmi gond. de mondom, nem is nagyon merültem bele.
szerintem rakjátok fel, állítgassátok be frankón és próbáljátok ki, és ha esetleg nem tetszene, akkor le lehet venni és felrakni a 32-bitest.mod: mondjuk azt elfelejtettem írni, hogy ez asztali gép, a kollégádé meg laptop, azt nem tudom, laptopokhoz mennyire vannak 64bites driverek?! ki kell próbálni, azt mondom.
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest