Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Kár, hogy nem is arról beszélsz amiről én, hanem egy egészen más dologgal hozakodtál elő (már megint).

Én azt mondtam, hogy az nem az operációs rendszer hibája, hogy a hardvergyártók nem csomagolnak hozzávaló telepítőcsomagokat a rendszerhez.A linkelt dokumentációban minden benne van amit én is leírtam, csak meg kell nézni. A számítástechnika nyelve az angol, ezt mindenki tudja, el kell fogadni. Az a felhasználó pedig aki nem szakemberre bízza az olyan kényes dolgok telepítését és beállítását mint az operációs rendszeré, annak minimális tudással kell rendelkeznie mind a kérdéses rendszert, mind az angol nyelvet illetően. Mindenféle - ilyen téren - tudatlan ember nem fogja tudni megoldani a dolgot, ebben egyetértünk. De nincs ez másképp Windows alatt sem, a telepítéséhez ugyanúgy kell némi ismeretanyag.
Amúgy pedig az a probléma, hogy az ilyen egyszerűbb, tudással kevésbé rendelkező felhasználóknak mint amilyen Te is vagy, nem kellene saját összeállításokat farigcsálniuk, de legalábbis nem kellene közzétenniük azt. Ha valami technikai dologra rákérdeznek, akkor mint láthattuk még csak azt sem tudod, hogy miről van szó, segítséget (az összeállításhoz tartozó support) meg végképp nem tudsz adni. Másokra meg azért eléggé ronda dolog építeni, nem azért vagyunk itt, hogy kipótoljuk a tudásbeli hiányosságaidat.
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Yettel topik
- Diablo IV
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest