Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
törölt tag
te neked most mégis mi a franc bajod van??!?

már elnézést... és most kultúrált hangnem vissza.
egy szóval nem ajánlottam a 11.10-et. a kolléga azt írta, hogy zavarja a FF szürke témája (mármint az a win95 jellegű szarság, amikor nem tud semmilyen értelmes témát megjeleníteni egy program). erre ítam, hogy ez azért van, mert a 11.10 alatt a gtk3 migrálás széttúrja a témák kompatibilitását, és ez főleg kde alatt okoz gondot, mrt az ottani gtk-s téma csak gtk2-vel kompatibilis egyelőre. 11.04 alatt nincs ezzel gond, mert ott még csak gtk2 volt ubuntuban.
egyébként FYI, én is 11.04-et használok, mert a 11.10 alatt egy rakás dolog nem működik rendesen, kezdve a fent említett témákkal, egészen az ibus inputig lehetne sorolni. de ettől még lehetséges, hogy akinek tőlem eltérő igényei vannak (például nem akar kínaiul írni a számítógépén), annak tök fasza lesz a 11.10 is akár. ez nem ajánlás, hanem feltételezés. ha nem világos, akkor kérlek fuss neki még egyszer annak, amit írtam. köszönöm.
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Bittorrent topik
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest