Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aag
őstag
Lehet úgy néz ki a Mint 12 vel nagyot alkottak.
Nekem Első próbálásra egyből olyan érzetem van mintha (...)Na-nemár, még kész sincsen. Az legalább még két hét, de lehet, hogy 5, vagy 6. Te akkor valószínűleg a 11-esről beszélsz. Az nekem nagyon nem jött be. Baromi lassú volt valamiért. Rákattintottam egy program-ikonra és vagy háromig tudtam számolni amíg méltóztatott elindulni. Ugyanazon a gépen egy ubi 10.10-el 1-ig sem tudok számolni, csak úgy vágódik be a program. Nem tudom mi okozza náluk ezt a hibát, de nálam nagyot buktak vele...
Kipróbáltam a 11.10-es KUBUNTUT is. Két nap után töröltem. Vissza a jóöreg 10.10-es ubihoz.
Most jön majd az új suse. Azt is le fogom csekkolni. Ezeket nem csinálnám, eszembe sem jutna ilyesmi, ha nem szarták volna el a 11-est az Ubuntuék. De elszarták és még ragaszkodnak is a hülyeségükhöz. Így hát marad az útkeresés...
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spotify
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egérpad topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest