Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
mzx
senior tag
10.04(Lucid) Lubuntut használok.
1)
Javasolták számomra beállítani a NetWork Managert. Fogalmam sem volt eddig, hogy fel van -e telepítve nálam, eddig nem is tudtam a létezéséről sem. Megnéztem a Synaptic -ban, és kijelzi, hogy fel van telepítve. Nem tudom, hogyan lehet elindítani. Menüben nem szerepel. ALT+F2 -be meg nem tudom, mit kell írni, mi a szintaktikája. Próbáltam úgy, ahogyan a Synaptic rálelt:
network-manager-gnome
De nem indult el. Hogyan lehet futtani?
(A NetwrkMngr látszik is a folyamat kezelőmben.)2)
Látom, ez a topic forgalmasabb, felteszem itt is a másik kérdésem:
Nem indul a minitube. Először synaptic -ból telepítettem, de 0.9 verzió, és maga ez a verzió futtatható, de semmiféle youtube videót nem indít. Időközben megtudtam, hogy elavult verzió, és pl. a hivatalos oldaláról telepíthető az egy hónapos, friss verzió (kb. 1.5 -ös). Onnan letöltöttem, kicsomagoltam, de se dupla egérgomra nem reagál az ég világon semmit a futtathatónak kijelzett file ("minitube" nevű kicsomagolt file ,persze egyéb mappákat is kicsomagolt mellé), se pedig jobb egérgomb menüben open -re. Hogyan indítható? Van sejtésetek , mi a gond?3)
Tudtok ajánlani tömörítő-kicsomagolót? Ne az Xarchivert, mert alapból bug-os nálam, de még az után is ,hogy teljesen eltávolítottam, majd Synaptic-ból újratelepítettem.4)
Mit jelent a Synaptic-ban a köv. 3 jelölésmód, minden egyes kategóriára:
"sima" ill. multiverze ill. universe?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest