Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
nekem az nem tetszik továbbra sem, hogy széthúzzák méginkább az amúgy is elég fragmentált GUI kínálatot. senki nem vette át a Unity-t, még a Mint-esek sem, mert senkinek nem kell (igaz a gnome-shell fogadtatása sem felhőtlen, de ott legalább több disztró mögéállt). ráadásul néhány apró módosítással simán lehetne a shell-ből is unity jellegű felületet faragni, teljesen felesleges volt egy inkompatibilis cuccal előjönni
ami ráadásul visszafelé sem kompatibilis (az indicatorok teljesen más api-t használnak, mint a régi notification area, így mindent egyesével át kell írni ugye), nem kicsit önfejű és önző dolog szerintem.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ami ráadásul visszafelé sem kompatibilis (az indicatorok teljesen más api-t használnak, mint a régi notification area, így mindent egyesével át kell írni ugye), nem kicsit önfejű és önző dolog szerintem.