Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Tomi6
csendes tag
Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni a nettel kapcsolatban!
Nemrég telepítettem az új Ubuntut, a Natty-t. Az a problémám, hogy a net lelassul kb. 2-3 perc után. 10 megás Invitel adsl netem van. Automatikus kapcsolódás után megy rendesen 10 megával, majd lelassul 1 megára. Ha bontom a kapcsolatot, és újra indítom a netet, ugyanez a helyzet. Semmi extra nincs, (pl router),a kábel megy a falból modembe, modemből gépbe. Azt tanácsolták ,próbáljak meg egy korábbi verziót, így hát felraktam a 10.04-et. Semmi nem változott. Win 7-en megy a net rendesen ,ellenőriztem.
Ha lenne ötlet, nagyon köszönöm !!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest