Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kltz
tag
Hello!
Minap telepítettem egy Ubuntut és raktam rá egy google gadgetet. Eleinte semmi baj nem volt vele ,de egy újraindítottam a gépet és elszált minden már mint eddig fekete háttere volt és ha kivettem egy alkalmazást akkor nem volt alatta olyan szürke kocka mint most. Próbálkoztam újratelepítéssel ,de semmi. Meg az ikonja és a hálózati ikon háttere is fehér lett a jobb felső sarokban.
Valakinek van valami ötlete ,hogy mitől szállt el?
Aktív témák
Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Viccrovat
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest