Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Persze, hogy nem, de legalább idővel megtalálnék benne mindent.
Ez jó hír a Google fejlesztése. Persze, nem akarom mostmár az Ubuntut legyalulni, elfér, de elég nagyot csalódtam. Főleg abban, hogy mennyire propagálják, hogy mennyire ugyanazt tudja, mint az MS termékek, aztán azért kiderül, hogy vannak még fehér foltok rendesen.Az más kérdés, hogy érdeklődő középiskolásoknak, egyetemistáknak jó terep. Ha több időm lenne, nekem is lenne kedvem benne heggesztgetni, valószínűleg néha hétvégente foglalkozok vele. De egyelőre munkára nem tudom használni. Sajna.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs