Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Én pedig pont az ellenkezőjét érzem. Mindenhol azt olvastam, hogy az UBUNTU-val ki lehet váltani a WIN-t. Ez nem igaz! Ha valaki csak netezget, annak talán, de pl. aki rendszeres OCR-rel visz be több 100 oldalt, azért annak az Abbyy utána GOCR olyan, mint a 21. századból a 19. századba. A GIMP-pel nem lehet ugyanazt megcsinálni, mint a Paint Shop Pro-val. A Skype hol megy, hol meg nem. Az Evolution vagy a Thunderbird tudása közelében sincs a TheBat!-énak.
Nem beszélve a bűnronda betűkről. Majd kifolyik tőlük a szemem. Pedig már minden beállítást kipróbáltam.
Egyszerűen jó, jó ez az UBUNTU, de jelenelg sokkal fapadoabb, mint mondjuk az XP, vagy a Vista.
Én nem vagyok egy nagy buherátor, nekem nincs időm a munkám mellett órákat vadászni, hogy lehet valamit megoldani. Doksikat olvasni, fórumokat bújni. Nekem célszoftverek kellenének. Profi OCR, profi képszerkesztő, tiszta hangú telefonszoftver, mert rengeteg telefonhívást bonyolítok Skype-out-tal.
Nem vagyok egy WIN fan, és a szándék megvolt, hogy váltsak. A teljes múlt hétvégét rászántam, hogy átálljak, de rá kellett jönnöm, hogy nincs még mindig elég szoftver.
Azt el tudom képzelni, hogy egyetemisták, középiskolások , programozók buherálják, fordítgatnak stb. de egy az egyben win kiváltásra még mindig nem alkalmas. Anno 2-3 éve néztem a SUSE-t, Mandrake-t, akkor is azt mondtam, hogy jó, jó, de még nem alkalamas váltásra. De még most 2008-ban sem.
Most az UBUNTU-hoz is nagy reményeket fűztem, de ez még mindig nem az igazi.
Aktív témák
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest