Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
- 

Vladi nagyúr Jópofa vagy: A teljes múlt hétvégét rászántam, hogy átálljak Gondolom a wint is 2 nap alatt tanultad meg. Ha meg nem felelnek meg a programok, akkor nyugodtan használd továbbra is a wines alkalmazásokat. Ez a te döntésed. 
 De azért remélem megvan mindaz amit felsorolsz eredetiben. 
- 

vamzi senior tag Nem irsz hülyeségeket, de nem értem hogy jött az én hsz-emhez  mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt   de nem adok neki majd csak 5 gigát de nem adok neki majd csak 5 gigát 
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Automobilista 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt
 mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt  
   de nem adok neki majd csak 5 gigát
 de nem adok neki majd csak 5 gigát