Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jópofa vagy:
A teljes múlt hétvégét rászántam, hogy átálljak
Gondolom a wint is 2 nap alatt tanultad meg. Ha meg nem felelnek meg a programok, akkor nyugodtan használd továbbra is a wines alkalmazásokat. Ez a te döntésed.
De azért remélem megvan mindaz amit felsorolsz eredetiben.
-
vamzi
senior tag
Nem irsz hülyeségeket, de nem értem hogy jött az én hsz-emhez
mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt
de nem adok neki majd csak 5 gigát 
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- Peugeot, Citroën topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

mivel én csak a váltás körülményeiről irtam.és abban meg igazad van, h középiskolások,egyetemisták,programozókna több kedvük, idejük, életerejük, kitartásuk van mint mondjuk egy olyan embernek mint te, akinek már megvannak a jól megszokott programjai amivel keresi a pénzét.én magam is középiskolás vagyok, és azért váltottam, h megszokjam/tanuljam a linuxot használni.és mint feljebb irtam, lehet visszakellesz tenni az xp-t a nyomtato miatt
de nem adok neki majd csak 5 gigát