Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
üzenetére
köszi a linket.nem sikerült belőnöm a nyomtatót
valszeg' dualboot lesz ennek a vége.Mindenkinek:
Szeretném az ubis notim összekötni egy wines asztalival, hogy a notirol a cuccaimat kitudjam irni dvd-re, mivel nincs dvdíró a notiban.madzag kész, gép összekötve windóz xp prof. sp2 hálózati varázsló lefuttat beállít.7.04 ubin megosztott mappák.kért programok feltelepítve(számszerint 2 egyik a wines hálóknak másik az unix hálóknak), mappa megosztva az mshome csoportba, hálózat dhcp-vel kiosztva.wins kiszolgálót nem tudom, h bekelle pipálni mert nem tom mi az
win alatt a groupsban megvan a gép csak ha rákattintok akkor jelszót és felhasználónevet kér.semmit nem fogad el, bármit irok is be.aztán kis babrálgatás/próbálkozás után ubi is látja a szóban forgó asztali gépet.katt rá, de nem tudja megnyitni.kérdés a következő:hogyan tudom megoldani a hálózatot a 2 gép között?link is jó nekem, csak valami elképzelésem legyen erről, mert nem szeretném cd-rw vel áthurcibászni az adatokat

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valszeg' dualboot lesz ennek a vége.
win alatt a groupsban megvan a gép csak ha rákattintok akkor jelszót és felhasználónevet kér.semmit nem fogad el, bármit irok is be.aztán kis babrálgatás/próbálkozás után ubi is látja a szóban forgó asztali gépet.katt rá, de nem tudja megnyitni.kérdés a következő:hogyan tudom megoldani a hálózatot a 2 gép között?link is jó nekem, csak valami elképzelésem legyen erről, mert nem szeretném cd-rw vel áthurcibászni az adatokat