- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Jövök már védeni a Unityt...
Srácok, úgy tudom az Ubi azért még linux maradt, a maga testre szabhatóságával, pár kattintás vagy néhány sor beírása után visszarakhatod a gnome-ot, nem?
Nekem pl. nagyon kényelmes a Unity, mert eddig a gnome bejáratott, saját képemre formált desktop szinte ugyanilyen volt. Egyszerre 3 rendszer használok és sokszor nem is a sajátomat, viszont bármelyikben megnyomom "ott azt a gombot" és elkezdem beírni mit akarok és kidobja, mint a google. Na ennél mi a kényelmesebb? A saját kis desktopunk. MI ezzel a baj? Az, hogy túlságosan értünk a dologhoz és van egy 2002 (vagy korábbi dátum!) óta belakott, kialakított kényelmes kis rendszerünk, ami tetszik nekünk, mert sok része saját buhera, a szívünkhöz nőtt. Ó, mennyit pöcsöltem én is, hogy úgy meg így nézzen ki, meg ilyen indikátor, olyan status bar, téma, ikon, rss, logó!
Aztán szeptemberben eldöntöttem, hogy inkább addig is olvasok valamit vagy játszok és minimálisan bolygatom a desktopot... Elkezdtem használni a windows alatt windows gomb gépelést, Ubiban az alt+F2-t és nem idegesít, ha elcsúsznak az ikonok, vagy ha nem frissít a 4. merevlemez hőmérséklet visszajelzője. Röviden: átlag felhasználóvá avanzsáltam.
Miért kell ezt így a szátokba rágni? Azért, hogy ne vitatkozzatok már két témát összekerve egymással feleslegesen.
A első kérdés az volt, hogy jó -e a Unity (mármint nektek, nekünk) a második pedig, hogy mennyire népszerű. Az elsőre ott a válasz fentebb.
A másodikról: A nép, még linux esetében is az átlag felhasználó, aki felrakja és használja, nem pedig fetisizálja. A 200 milliós tábor pedig hamarosan igaz lehet, ugyanis afrikába nem alulról jövően valósítják meg az info beáramlást, terjedést, mint anno Kínában, hanem nagy szervezetek "viszik" szinte szó szerint a netet és hozzá a vasat szegény csóró afrikaiaknak és a vasakon nem windows 8 vagy iOroszlán lesz hanem valami használható, könnyen tanulható linux. A mikrofos mindeközben igyekszik a kalózpéldányok eltüntetésén és Kínában, ahol azért mégis van befolyása az államnak és a törvényeknek lehet valami eredménye is ennek, attól függ mit (mennyit) kapnak a vezetők. Ott se fognak pénzt adni winfosért, ha van valami használható ingyen.
Egyértelmű azonban, hogy egyikből (kinézet, használhatóság) következik a másik (népszerűség). Viszont, mint írtam, használható az, csak egy másfajta élménnyel és hozzáállással, mint amit mi, infobenszülöttek windows 3.1 meg DOS óta hozunk magunkkal.
'stenem, mennyit írtam, feleslegesen....
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest