- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
pethYeti
üzenetére
Nem mindegyik Atherosos hardverrel van a gond, nekem AR2413-asom van, viszonylag régi, ezzel másnak is volt gondja a Natty esetében, ami a 2.6.38-as kernelt szállítja alapból. Már a hetedik RC verziónál tart és még mindig nemvolt javítva benne ez a bug, pedig sokszor módosítottak rajta, figyeltem, jó eséllyel már ilyen is marad. Sajnos előfordulnak ilyesmi bugok az egyes új kernelekben, amiket aztán csak egy újabb verzióban javítanak legközelebb. Persze még van remény, de ne ezért várj a kipróbálással, nem érdemes.
(#34046) CPT.Pirk: Ennyit tudok róla, hogy nem megy, nálam nem csatlakozik egyáltalán a nyitott hálózathoz. Olvastam róla, hogy másnak is van gondja, az előbb linkeltem bugreportot is, de még mindig nem jó, aztán már hetekkel ezelőtt tudni lehetett róla. Bár az is igaz, hogy Ubuntuéknak hiába riportolgatnak ilyeneket, nem az ő dolguk javítani rajta.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest