Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Igen-Igen.
el is zseretnék mindenféle köteléket szakítani a windózzal.De ez az utolsó kötél a RA2
arról az egyről nem tudok lemondani.A nem tudtam rendesen lejátszani pedig az, h mikor elinditom és felveszi az ablak a film méretét akkor csak a keretei növekednek és a skin pedig az eredeti méretűvel összefolyik, mondanom sem kell a kép nem frissül csak marad az az összefolyt maszlag.Ha pedig kiteszem teljesre akkor vagy az van, h fekete képernyő vagy pedig h megint csak a kis skin összefolyik a teljesképernyővel.mintha beakadna a program, de a hang meg megy tovább mindenféle akadás nélkül.Sőt.mikor a nézeteket váltom egy képkocka mindig felvillan a filmből.Ha nem elég világos akkor majd nyomok a screen shotot, csak most nem a notiról netezek.Egyébként tényleg szépen viszi az a driver a gépet, csak sajna a film
Cedegára meg visszatérve, az már rendesen vitte a gámát, igaz másfél óra mulva kezdett szaggatni, de ezt szerintem belehet tudni annak is h már egy napja ment a gép és egész nap a driverekkel szórakoztam.sose indítottam újra a gépet mindig csak ctrl+alt+backspace
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest