Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Érdekes szituba futottam: P3-as gép, GF4 Ti4200 kártyával, Ubi Feisty, Compiz Fusion, Nvidia legacy gyári driver, jött egy frissítés, feltettem. Következő indításnál X nem indul, mivel a gyári driver és X verzió száma nem stimmel (vagy mi ?!). Reconfig, vesa módban elindítottam, majd gondolta megyet, kipróbálom az Ubi-s drivert. Zárt repókból Nvidia bepipálva, restart, van 3D, de csak 800x600-ban. Xrandr szerint is csak ennyi. A Xorg.conf-ban minden módnál volt 1024x728 is, úh. nem értettem.
Nvidia gyári driver vissza, erre most az ablakoknak nincs kerete és elfelejtettem, hogyan tettem vissza legutóbb ...Ráadásul ha terminált nyitok, csak egy fehét négyzet jelenik meg, nem jelenik meg a prompt sem.
Szal a felmerülő kérdések:
- miért akad ki az X az nvidia frissítésnél?
- Ubi-s driverrel miért nem ment az 1024x768? (ez költői kérdés, gondolom a Xorg.conf kéne hozzá)
- mi a gond a terminállal? (bár Ctrl-Alt-F1 még van)
- hogyan teszem vissza az ablakok keretét (ez meg láma, mert egyszer már sikerült)Kösz
Aktív témák
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest